0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNajboljši prijatelji za vaše astrološko znamenje

Najboljši prijatelji za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Ali se vedno spoprijateljite z »napačnimi osebami«, ki nimajo najboljšega vpliva na vas? Prav tisto, kar vas je pri določeni osebi pritegnilo, lahko postopoma postane zelo problematično in celo uničujoče. Astrologi menijo, da bi morali pri izbiranju prijateljev izhajati tudi iz svojega astrološkega znamenja. Preverite, katere lastnosti iskati, da v prihodnje ne boste več razočarani nad prijatelji …

- Oglas -

Oven

Ovni potrebujejo prijatelje, ki so prav tako ambiciozni in polni veselja do življenja, kot so sami. Če se boste spoprijateljili z nekom, ki je zelo pesimističen in pasiven, boste tudi sami postopoma izgubili motivacijo za dosego svojih ciljev. Najboljše prijatelje lahko najdete med strelci, saj bo prijateljstvo tako utemeljeno na medsebojni spodbudi.

Bik

Za bike je značilna izjemna lojalnost. Tako je pomembno, da se spoprijateljite z nekom, s komer boste delili podobne vrednote. Odlična izbira so raki, ki izjemno cenijo pristne prijateljske odnose, dobro pa vam bo dela tudi družba drugih bikov.

Dvojčka

Dvojčki so pogosto zelo racionalni, kar je lahko seveda koristno, vendar je pomembno, da pri tem ohranjate stik z drugimi deli svoje osebnosti, ki so večinoma potisnjene v ozadje. Prijateljevanje s tehtnico bo prebudilo kreativnost v vas in vam pomagalo uvideti, da je življenje preveč kompleksno, da bi ga bilo mogoče zaobjeti zgolj s strogo racionalnim pristopom.

- Oglas -

Rak

Poiščite prijatelje, ki bodo razumeli, da ste zelo čustvena oseba – in da ni s tem nič narobe. Izogibajte se torej »prijateljem«, ki se bodo norčevali iz vaše čustvenosti in vam govorili, da je čas, da odrastete.

Lev

Potrebujete prijatelje, ki so enako družabni kot vi. Če se boste spoprijateljili z nekom, ki je malce bolj introvertiran, lahko to privede do zamer, saj boste imeli občutek, da se ne morete zares izživeti. Občasni kompromisi seveda niso problematični, toda če morate pogosto zatirati svoje želje, saj vašim prijateljem ni do divjih zabav, ki jih naravnost obožujete, prijateljstvo najverjetneje ne bo obstalo.

Devica

Izbirajte prijatelje, ki obožujejo aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Tako boste imeli precej več priložnosti za druženje, saj sami niste najbolj naklonjeni posedanju ob kavicah. Obenem pa je pomembno, da najdete prijatelje, ki imajo podoben, rahlo sarkastičen smisel za humor. Device se praviloma zelo dobro ujamejo s kozorogi.

Tehtnica

Ustvarjanje novih prijateljstev je za vas zelo preprosto, saj se lahko razumete s praktično komer koli. Toda to še ne pomeni, da gre pri tem za tista prava, trdna prijateljstva, ki lahko prestanejo preizkus časa. Ne zadovoljite se z obilico »dobrih znancev«, saj boste imeli tako kljub družbi vedno občutek, da ste osamljeni. Poiščite prijatelje, ki se jih boste lahko resnično odprli in ki vas bodo zares razumeli.

- Oglas -

Škorpijon

Prijateljstva med škorpijoni in ribami so običajno nadpovprečno trdna. Z ribami si namreč delite strastnost in izjemno sposobnost vživetja v tuja občutja. Tako se lahko z njimi razumete praktično brez besed.

Strelec

Izogibajte se osebam, ki so zelo občutljive, saj ste znani po neposrednosti. Čeprav vaše besede niso škodoželjne, ljudje večinoma težko prenesejo tako neposreden pristop. Tako je pomembno, da za prijatelje izberete osebe, ki bodo cenile vašo odkritosrčnost in znale sprejeti dobronamerno kritiko. Možnost za nesporazume bo najmanjša, če si boste prijatelje poiskali med osebami, ki pripadajo istemu astrološkemu znamenju.

Kozorog

Po eni strani ste zelo ambiciozni, vendar se lahko hitro zataknete v coni udobja. Tako lahko opustite svoje življenjske sanje, saj se vam zdi pot do želenega cilja prenaporna. Prav zato je lahko za vas zelo koristno prijateljevanje z osebami, ki bodo znale prepoznati vaše strahove in vas spodbuditi k temu, da poskusite doseči svoje cilje.

Vodnar

Vodnarji so običajno zelo sproščene osebe, ki menijo, da je treba življenje zajemati z veliko žlico. Ne zapletajte se z osebami, ki so zelo resne in disciplinirane. Z resnostjo in discipliniranostjo ni seveda nič narobe, vendar bi bili vajini pogledi na to, kaj je smisel življenja, preprosto tako različni, da bi prijateljstvo težko obstalo.

Ribi

Prijateljevanje z drugimi ribami je natanko tisto, kar potrebujete. Tovrstna prijateljstva običajno temeljijo na zelo močni, skorajda intuitivni povezanosti ter na globokih pogovorih o spiritualnosti, kar je področje, ki vas neizmerno privlači.

Preberite tudi: Kateri poklic je idealen za vaše astrološko znamenje

.

NAJNOVEJŠE