AstroPreverite, kateri poklic je idealen za vaše astrološko znamenje

Preverite, kateri poklic je idealen za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Se sprašujete, ali ste resnično izbrali ustrezen poklic? Morda razmišljate o nadaljnjem izobraževanju in spremembi karierne poti? Je na vidiku nova zaposlitev? Eno od pomagal pri ugotavljanju, katero delovno mesto vas bo najbolj osrečilo, je lahko tudi astrologija. Astrologi namreč menijo, da obstajajo specifike astroloških znamenj, ki lahko vplivajo tudi na to, katera so tista področja, ki so še posebej primerna za nas …

Oven

- Oglas -

Za vas so idealni poklici, pri katerih niste v središču pozornosti, ampak ste med tistimi, ki  usmerjajo dogajanje. Morda se zdi to v nasprotju z vašimi osebnostnimi značilnosti, saj ste zelo ambiciozna oseba. Toda prej ali slej boste ugotovili, da imajo pogosto največji vpliv na potek različnih procesov prav tisti, ki so »skriti« v ozadju.

Bik

Biki so običajno zelo uspešni pri vsem, kar je povezano z denarjem oziroma s financami. Tako se praviloma dobro znajdejo na delovnih mestih, ki zahtevajo veliko ukvarjanja s finančnimi zadevami.

Dvojčka

Dvojčki so pogosto kot živo srebro, zato so med drugim odlični kot prodajalci. Vendar pa dvojčki ne bodo zadovoljni, če bodo morali nekaj prodajati samo zavoljo zaslužka. Njihova odlika je, da znajo prepoznati, kaj ljudje resnično potrebujejo, in jim ponuditi ustrezen izdelek oziroma storitev. Če jim njihova zaposlitev omogoča tovrsten pristop k prodaji, bodo vsekakor z veseljem pokazali svoje talente.

Rak

Za rake je značilen poseben preplet topline in odločnosti. Tako so kot rojeni za delovna mesta, ki zahtevajo združitev teh navidezno nezdružljivih lastnosti. Idealno bi bilo denimo delo šolskega ravnatelja, toda ker so tovrstna delovna mesta seveda precej redka, poskušajte najti delo, ki se bo čim bolj približalo temu idealu.

Lev

- Oglas -

Zaposlitev v kreativni oziroma zabavni industriji poskrbi, da levi predejo od zadovoljstva. Tudi če je vaša pozicija navidezno precej nepomembna, ima lahko že to, da ste »v bližini dogajanja«, izjemno pozitiven vpliv na vašo ekstrovertirano naravo.

Devica

Idealni poklici za device so tisti, ki vam omogočajo, da uporabite svoje odlične organizacijske veščine in natančnost, obenem pa tisti, ki zahtevajo precej pisanja in kritičnega mišljenja.

Tehtnica

Tisto, kar vas lahko najbolj osreči, je skrb za druge. Če je mogoče, poskušajte to upoštevati tudi pri izbiri poklica oziroma zaposlitve. Več ko dajete, polnejše bo namreč vaše življenje.

Škorpijon

Škorpijoni so osebe, ki ne odnehajo, dokler ne odkrijejo resnice. Zaradi svoje »preiskovalne narave« so malodane rojeni za poklice, kot so novinar, kriminalist in terapevt.

Strelec

Zaradi avanturističnega duha oziroma neusahljive želje po raziskovanju neznanega so lahko strelci zelo uspešni pri opravljanju poklicev, kot je turistični vodnik. Tako lahko delo združite s svojo veliko strastjo – potovanji. Dobra izbira za vas pa so lahko tudi poklici, ki so na različne načine povezani z glasbo.

Kozorog

Ena od vaših največjih vrlin je poštenost oziroma pravičnost. Ne glede na to, kako velika je skušnjava, boste na koncu vedno izbrali pot, ki bo najbolj skladna z vašimi vrednotami. Idealni področji za vas sta tako pravo in socialno delo.

Vodnar

Vodnarji so pogosto najbolj zadovoljni, če izberejo poklic, povezan z medicino. Osnovni sestavni del tistega, kar si predstavljajo kot idealen poklic, je namreč pri vodnarjih podoben kot pri tehtnicah: pomoč drugim.

Ribi

- Oglas -

O ribah se pogosto govori kot o najbolj kreativnem astrološkem znamenju. Odlična izbira za vas so lahko tako umetniški poklici, obenem pa so ribe pogosto zelo uspešne v pedagoški vlogi. Ne le da znajo predati ustrezne informacije, ampak poskrbijo, da so te informacije vpete v širši kontekst ter da spodbudijo kritični razmislek in odpiranje novih perspektiv. 

Preberite tudi: Ljubezenske težave, ki jih imajo posamezna astrološka znamenja

NAJNOVEJŠE