0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroLjubezenske težave, ki jih imajo posamezna astrološka znamenja

Ljubezenske težave, ki jih imajo posamezna astrološka znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Opažate, da se v ljubezni vseskozi srečujete s podobnimi težavami? Astrologi menijo, da je to povezano tudi z astrološkim znamenjem, ki mu nekdo pripada. Morda se sicer niti ne zavedate, da stalno počnete enake napake, zaradi česar ne najdete prave sreče v ljubezni. A če želite, da se v prihodnje to spremeni, je vsekakor dobro, da postanete pozorni tudi na določene pomanjkljivosti pri sebi in jih poskušate odpraviti.

- Oglas -

Oven

Ste zelo trmasta in pogosto precej zamerljiva oseba, ki se hitro ujezi. Prav tako imate večkrat težave z nepotrpežljivostjo in z impulzivnostjo. Še en razlog, zaradi katerega imate lahko težave v ljubezni, pa je, da ste velikokrat preveč osredotočeni izključno nase.

Bik

Težko izražate svoja čustva, vendar se po drugi strani hitro razburite, če imate občutek, da partner ni dovolj pozoren do vas. Poleg tega lahko vašega partnerja zmoti tudi dejstvo, da se velikokrat pretirano osredotočate na materialne dobrine.

Dvojčka

Radi ste v središču pozornosti. Tako lahko vaš partner dobi občutek, da ga poskušate zasenčiti, saj ste včasih skorajda pretirano zgovorni. Včasih je lahko težava tudi to, da se hitro naveličate vsake dejavnosti in da od partnerja nezavedno pričakujete, da vas bo praktično vsak dan presenetil z nečim novim.

- Oglas -

Rak

Potrebujete zelo veliko nežnosti in pozornosti partnerja. V nasprotnem primeru postanete pogosto zelo ljubosumni in pretirano posesivni.

Lev

V partnerskih odnosih morate paziti predvsem na to, da niste pretirano sebični. Vedno premislite, ali zares dajete toliko, kot pričakujete od partnerja. Prav tako pa bodite pozorni na to, da vaši odzivi v situacijah, ki sploh niso tako resne, kot se zdi na prvi pogled, ne bodo pretirano dramatični.

Devica

Ste zelo delovna oseba, ki si večkrat težko vzame čas za sprostitev in zabavo. To se seveda slej ali prej odrazi tudi na partnerskem odnosu.

Tehtnica

Znate biti precej neodločna oseba, kar lahko začne vašega  partnerja postopoma spravljati ob živce. Hkrati se večkrat po nepotrebnem zatekate k drobnim lažem.

- Oglas -

Škorpijon

Dve veliki oviri na vaši poti do sreče v ljubezni sta vaše ljubosumje in vzkipljivost. Oboje je sicer povezano z dejstvom, da imate precejšnje težave z zaupanjem.

Strelec

Včasih bi bili lahko nekoliko bolj premišljeni pri izbiri besed. Obenem pa morate paziti na to, da ne dajete obljub glede nečesa, kar boste najverjetneje zelo težko izpolnili.

Kozorog

Nemalokrat poskušate dajati vtis, da ste najpametnejša oseba na svetu. Dobro je sicer, da ste samozavestni, a pazite, da se to ne sprevrže v bahavost.

Vodnar

Pogosto živite tako, kot da obstaja izključno sedanji trenutek. To ima seveda določene prednosti, vendar uspešen partnerski odnos zahteva tudi nekaj posvečanja skupnim načrtom za prihodnost.

Ribi

Potrebujete zelo veliko samote in časa zase. Če niste pazljivi, lahko začnete zato hitro zanemarjati svojega partnerja.

.

NAJNOVEJŠE