DomovZdravje & prehranaNada Zorec: Zrno je zame bogastvo

Nada Zorec: Zrno je zame bogastvo

Gospa Nada Zorec, znana kot gospodarica v zadnjem resničnostnem šovu Kmetija, si je med gledalci prislužila veliko simpatij. Bila je ravno prav zahtevna, a hkrati tudi prijazna, predvsem pa smo vsi takoj ugotovili, da kmečko delo jemlje zelo resno. Kako tudi ne, ko pa je odraščala na kmetih in se kot upokojenka tudi danes ukvarja z rejo kokoši. Vendar Nade nismo obiskali, da bi klepetali o spletkah v šovu. Zanimalo nas je njeno pestro življenje, zaradi katerega zna stati z nogami trdno na tleh, a ohranjati smeh in optimizem.

Nada Zorec
- Oglas -

Nada je ženska, s katero je izjemno prijetno klepetati, prav tako pa se je mogoče od nje marsičesa naučiti. Čeprav ima mnogo obveznosti kot predsednica Društva podeželskih žena Tavžentroža, kot plesalka v folklorni skupini, pevka v zboru, predstavnica v krajevni skupnosti in aktivna članica v društvu upokojencev, ji ne zmanjka časa za naravno življenje. Ima domača jajčka, vlaga sadje in povrtnine, pridela ogromno suhega sadja, dela svoje vino, rezance in testenine, odlične domače salame in še marsikaj. Znana pa je tudi po tem, da rada peče. Hlebci in štruce so pri njej še vedno iz krušne peči. Poleg teh pa je tudi mojstrica za piškote – kot pravi sama, jih v decembru napeče toliko, da se njen mož že pritožuje.

Vas zanima, od kod jemlje energijo, ob čem se poveseli in zakaj je tako aktivna? Mi smo se napovedali na obisk in pokukali v njen dom, njeno srce ter njene misli …

Celoten pogovor najdete v februarski reviji Bodi eko.

Revija Bodi eko - februar 2019
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×