Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Ekologija & okoljeMuSkin: Vegansko "usnje", ki je v celoti narejeno iz gob

MuSkin: Vegansko “usnje”, ki je v celoti narejeno iz gob

MORDA VAS ZANIMA

MuSkin je popolnoma naravno usnje, primerno tudi za vegane. Izdelano je iz gobe, lahko pa se uporablja za izdelavo torbic, klobukov in ostalih usnjenih izdelkov.

- Oglas -

100-odstotno biološko razgradljivo rastlinsko usnje pridobivajo iz klobukov gob brez uporabe kemičnih sredstev. Struktura spominja na semiš, vendar je veliko mehkejša. Material je zračen, upogljiv, naravno odbija vodo ter ne draži kože ali povzroča alergij, deluje pa tudi antibakterijsko.

Naravno rastlinsko usnje MuSkin je primerno za izdelavo torbic, pasov, vložkov za čevlje in pokrival. Nanj lahko proizvajalci odtisnejo tudi obstojno tridimezionalno matrico. Več si oglejte na slikah spodaj.

muskin-usnje-iz-gob-2

muskin-usnje-iz-gob-1

- Oglas -

muskin-usnje-iz-gob-3

muskin-usnje-iz-gob-4

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×