To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
RubrikeZanimivostiLucy Lawless ustvarja svoj rajski vrt

Lucy Lawless ustvarja svoj rajski vrt

MORDA VAS ZANIMA

Lucy LawlessIgralka Lucy Lawless, ki jo najbolj poznamo iz serij Xena in Spartak spreminja velik del svojega posestva na Novi Zelandiji v velikanski 1580 m2 vrt.

- Oglas -

43-letna igralka in ambasadorka Greenpeacea je vložila na tisoče dolarjev v preoblikovanje posestva, ki vključuje zbiralnik deževnice, zelenjavni vrt, kokošnjak, travnike in še marsikaj bi se našlo. V intervjuju za neko revijo je Lucy Lawless povedala, da bo popolnoma preuredila svoji posestvi na Novi Zelandiji in jih spremenila v okolju prijaznejše, saj bi rada čim bolj pripomogla pri preprečevanju onesnaževanja okolja, saj se zaveda, da se po zvezdnikih zgledujejo tudi drugi ljudje.

Podrla je svoje teniško igrišče in namesto tega posadila domače vrste dreves in ostalih rastlin, hkrati pa spodbuja tudi ostale ljudi naj povsod kjer imajo možnost posadijo drevesa, saj bodo tako na posest privabili ptice, ki so koristne za vrt.

Prejšnji članekDisciplina v prehrani
Naslednji članekFormula za uspeh in srečo

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×