Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
RubrikeZanimivostiLucy Lawless ustvarja svoj rajski vrt

Lucy Lawless ustvarja svoj rajski vrt

MORDA VAS ZANIMA

Lucy LawlessIgralka Lucy Lawless, ki jo najbolj poznamo iz serij Xena in Spartak spreminja velik del svojega posestva na Novi Zelandiji v velikanski 1580 m2 vrt.

- Oglas -

43-letna igralka in ambasadorka Greenpeacea je vložila na tisoče dolarjev v preoblikovanje posestva, ki vključuje zbiralnik deževnice, zelenjavni vrt, kokošnjak, travnike in še marsikaj bi se našlo. V intervjuju za neko revijo je Lucy Lawless povedala, da bo popolnoma preuredila svoji posestvi na Novi Zelandiji in jih spremenila v okolju prijaznejše, saj bi rada čim bolj pripomogla pri preprečevanju onesnaževanja okolja, saj se zaveda, da se po zvezdnikih zgledujejo tudi drugi ljudje.

Podrla je svoje teniško igrišče in namesto tega posadila domače vrste dreves in ostalih rastlin, hkrati pa spodbuja tudi ostale ljudi naj povsod kjer imajo možnost posadijo drevesa, saj bodo tako na posest privabili ptice, ki so koristne za vrt.

Prejšnji članekDisciplina v prehrani
Naslednji članekFormula za uspeh in srečo

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×