0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaFormula za uspeh in srečo

Formula za uspeh in srečo

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam delavnico IQ tehnika formule za uspeh in srečo ‘kreativna vizualizacija’. To je sodobno zasnovana in izdelana tehnika za uspešno reševanje vseh problemov, ki jih prinaša življenje tako na zasebnem, čustvenem in zdravstvenem področju, ter tudi na za mnoge najbolj pomembnem, poslovnem področju.

- Oglas -

SrečaV teh časih ni nič novega, da je vsak dan posebej zahteven boj za ‘preživetje’. Kako zdržati vse pritiske, ki jih od nas zahteva sodobno življenje in pri tem ostati zdrav?

Tega se moramo v življenju naučiti! Prav iz tega razloga bomo ponovno v maju organizirali eno najboljših  tehnik, s  katero si  resnično lahko ustvarite idealno okolje za prijetno in srečno  življenje.

IQ tehnika Formule za Uspeh, ki jo bo vodil priznan strokovnjak in predavatelj, je verificiran učitelj s področja glotodidaktike in razvoja možganskih potencialov, je tudi učitelj hitrega branja po metodi T. Buzana in tehnike hitrega učenja tujih jezikov po Lozanovu. Med drugim je uspešen  učitelj kreativnega učenja in študija ter pooblaščen trener DOOR Training  Časlav Mančić, ki je tudi član Mense.

- Oglas -

IQ tehnika zajema več med seboj povezanih tehnik, ki povečajo našo sposobnost  rabe možganov pri učenju in študiju in  ob različnih zahtevnih  poslovnih aktivnostih. Z IQ tehniko si boste pomagali ustvariti idealno delovno okolje, posebej  v primerih, ko morate doseči uspešne dogovore s poslovnimi partnerji, poiskati najboljšo rešitev ali izbrati najboljšo možnost med dvema ali več ponudbami, oziroma kako doseči, da prav vas ali vaše podjetje izberejo za poslovno sodelovanje. To je ‘brain storming’ tehnika.

Naučili se boste nadzirati svoje možgane,  ki so vaše največje orožje in orodje v življenju, ki jih žal mi vsi premalo uporabljamo, po nekaterih teorijah zgolj 3 % do 5 % … le geniji do 10 % …

S tehniko IQ se boste z lahkoto pripravili na vse za odločilne poslovne pogovore, se seznanili s pomembnimi podrobnostmi, ki bi vam sicer ‘ušle’ iz vidnega polja. Tehnika IQ vas nauči uporabe vaše najmočnejše zaveznice, to je intuicija. Nekoč so povprašali skupino najbogatejših ljudi na svetu, čemu se imajo zahvaliti, da so postali uspešni in bogati? Od vprašanih jih je 70 % odgovorilo, da vedno in izključno upoštevajo  pri odločitvah svojo intuicijo in preostali so odgovorili, da v večini primerov poslušajo svojo intuicijo!

Torej je odgovor za vse vas preprost; poslušati svojo intuicijo – to je edina pot vodi k uspehu  in osebni sreči!

- Oglas -

Na delavnici vas naučimo poleg ostalega prav tega, kako slišati svoj ‘notranji glas’.

Vse to, je enostavno doseči iz Alfa nivoja, ki je osnovna  IQ tehnike, na katero smo naložili še druge možnosti. Tehniko odličnega pomnjenja, tehniko enostavnega doseganja želja in ciljev, tehniko zdravega spanja, tehniko budnosti, tehniko s pomočjo katere dosežemo, da nas upoštevajo, cenijo in nas imajo radi ljudje iz našega življenjskega okolja, tehniko s katero pritegnemo najboljše možnosti in priložnosti v življenje, tehniko zdravljenja in samozdravljenja, … in ne nazadnje še Antistres tehniko, ki nas nauči kako naravnati svoje telo, da pametno uporablja tehniko stresa za reševanje vsakdanjih nalog in pri tem ostane zdravo!

Biti zdrav je cilj nas vseh, kajti edino zdrav človek je lahko srečen in uspešen. S tehniko IQ lahko dosežete odlično počutje in uspešno pozdravite tudi najtežje bolezni …

Kdaj: V mesecu Maju v soboto 07. in  v nedeljo 08. maja 2011

Prijave na: [email protected] in gsm: 041 696 809

Ura: med 10:00 do 20:00 obakrat z 1 urnim premorom za kosilo, v nedeljo končamo nekoliko prej, ob 18 uri

Kje: V HOTELU MEDNO na robu Ljubljane

Cena: 195 eurov + DDV.V ceno je všteto vse, vključno s prigrizki, kavo in čajem med odmori.

Zaključek  delavnice  s ‘certifikatom’.

.

NAJNOVEJŠE