Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
Zdravje & prehranaLimonin trik za hitrejše zdravljenje opeklin

Limonin trik za hitrejše zdravljenje opeklin

MORDA VAS ZANIMA

Ste se (pre)dolgo nastavljali sončnim žarkom brez primerne zaščite, zdaj pa vas pestijo nadležne in boleče opekline? Bi radi čim hitreje odpravili bolečino in rdečico? Ponujamo vam preprost in naraven trik, ki vsebuje zgolj eno sestavino – limono.

- Oglas -

Limona zdravi opekline

Kako?

Vse kar morate storiti je, da prizadet del kože navlažite z limoninim sokom. Limono lahko ožamete ali pa jo prerežete na pol in s posamezno polovico masirate in vlažite najbolj pereče mesto. Zategovanje in rdečica bosta hitro izginila.

Nasvet!

Po zdravljenju opekline z limono kožo nežno sperite z mlačno vodo in se še nekaj časa ne nastavljajte soncu. Limona resda zdravi opekline a bi ob stiku s soncem lahko povzročila vnovične težave.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×