RubrikeZanimivostiKevin Costner svetuje

Kevin Costner svetuje

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam pet nasvetov, ki nam jih je razkril Kevin Costner

  1. Da bi spoznali, kdo ste in kakšne so vaše zmožnosti, se pogovarjajte z najstarejšimi ljudmi v vaši rodbini in iz njihovih spominov strnite kar največ podatkov o svojih prednikih in njihovih življenjskih navadah. Na ta način boste spoznali, katere stvari so jih privlačile in katere gene ste podedovali.
  2. Zbirajte slike svojih prednikov ter opazujte značilne črte in poteze njihovih obrazov, saj boste v marsikaterem izmed njih prepoznali svoje črte. Odkrili boste, zakaj vam brada slabše raste, brki pa so košati, ali zakaj imate manjše prsi in prelepe dolge noge. Zavedajte se, da v sebi nosite vsa življenja svojih prednikov.
  3. Ne posmehujte se načinu življenja svojih prednikov, saj se bodo vaši potomci smejali vašemu. Bolje bi bilo, če bi odkrili vzroke za njihov način življenja in s tem nemara ugotovili, zakaj vi živite življenje tako, kot ga živite.
  4. Dobro hranite predmete in spomine svojih prednikov in jih kot zapuščino predajte svojim potomcem, saj se na ta način prenaša energija, ki so jo vsi lastniki teh predmetov z vsakodnevnimi dotiki vnesli v predmete. S posredovanjem teh spominov se nadaljuje njihovo življenje z vami in poleg vas v vašem vsakdanu.
  5. Bodite ponosni na svoje prednike ne glede na to, kaj so bili in kako so živeli. Vi ste del njih in oni so del vas, saj vi nadaljujete družinsko verigo. Brez njihovega načina življenja tudi vi ne bi bili prav takšni, kakršni ste, saj so oni odgovorni za vas nastanek in razvoj. Zaradi vsega tega spoštujte spomin na njihovo življenje.

NAJNOVEJŠE