Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
RubrikeZanimivostiKevin Costner svetuje

Kevin Costner svetuje

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam pet nasvetov, ki nam jih je razkril Kevin Costner

  1. Da bi spoznali, kdo ste in kakšne so vaše zmožnosti, se pogovarjajte z najstarejšimi ljudmi v vaši rodbini in iz njihovih spominov strnite kar največ podatkov o svojih prednikih in njihovih življenjskih navadah. Na ta način boste spoznali, katere stvari so jih privlačile in katere gene ste podedovali.
  2. Zbirajte slike svojih prednikov ter opazujte značilne črte in poteze njihovih obrazov, saj boste v marsikaterem izmed njih prepoznali svoje črte. Odkrili boste, zakaj vam brada slabše raste, brki pa so košati, ali zakaj imate manjše prsi in prelepe dolge noge. Zavedajte se, da v sebi nosite vsa življenja svojih prednikov.
  3. Ne posmehujte se načinu življenja svojih prednikov, saj se bodo vaši potomci smejali vašemu. Bolje bi bilo, če bi odkrili vzroke za njihov način življenja in s tem nemara ugotovili, zakaj vi živite življenje tako, kot ga živite.
  4. Dobro hranite predmete in spomine svojih prednikov in jih kot zapuščino predajte svojim potomcem, saj se na ta način prenaša energija, ki so jo vsi lastniki teh predmetov z vsakodnevnimi dotiki vnesli v predmete. S posredovanjem teh spominov se nadaljuje njihovo življenje z vami in poleg vas v vašem vsakdanu.
  5. Bodite ponosni na svoje prednike ne glede na to, kaj so bili in kako so živeli. Vi ste del njih in oni so del vas, saj vi nadaljujete družinsko verigo. Brez njihovega načina življenja tudi vi ne bi bili prav takšni, kakršni ste, saj so oni odgovorni za vas nastanek in razvoj. Zaradi vsega tega spoštujte spomin na njihovo življenje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×