Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeKdo je kriv za izgubo arktičnega ledu?

Kdo je kriv za izgubo arktičnega ledu?

MORDA VAS ZANIMA

Uganete, komu pripada? 70 odstotkov krivde pripada človeku, samo 30 odstotkov krivde nosi naravna spremenljivost na arktičnem koncu sveta.
Arktični ledNajnovejša raziskava celo trdi, da smo si sami krivi do 95-odstotno. Najhuje pa je prav to, da bomo – kot kaže – lahko ostali brez ledu prav kmalu. Nekateri napovedujejo celo letnico 2020. Vse od sedemdesetih let prejšnjega stoletja je namreč ledu zmanjkalo za kar štirideset odstotkov. A to pomeni, da več ko imamo vode, več toplote ta voda absorbira in je tako tudi več oddaja, zato tečemo začaran krog globalnega segrevanja. Zagotovo smo začaran krog začeli že pred več desetletji, prav zato mora biti naš odnos do planeta toliko bolj odgovoren, saj bomo posledice nosili sami.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×