Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Ekologija & okoljeKdo je kriv za izgubo arktičnega ledu?

Kdo je kriv za izgubo arktičnega ledu?

MORDA VAS ZANIMA

Uganete, komu pripada? 70 odstotkov krivde pripada človeku, samo 30 odstotkov krivde nosi naravna spremenljivost na arktičnem koncu sveta.
Arktični ledNajnovejša raziskava celo trdi, da smo si sami krivi do 95-odstotno. Najhuje pa je prav to, da bomo – kot kaže – lahko ostali brez ledu prav kmalu. Nekateri napovedujejo celo letnico 2020. Vse od sedemdesetih let prejšnjega stoletja je namreč ledu zmanjkalo za kar štirideset odstotkov. A to pomeni, da več ko imamo vode, več toplote ta voda absorbira in je tako tudi več oddaja, zato tečemo začaran krog globalnega segrevanja. Zagotovo smo začaran krog začeli že pred več desetletji, prav zato mora biti naš odnos do planeta toliko bolj odgovoren, saj bomo posledice nosili sami.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×