0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeArhiv OglasovKarra – ustvarjalka (p)osebnih, butičnih doživetij na Krasu

Karra – ustvarjalka (p)osebnih, butičnih doživetij na Krasu

MORDA VAS ZANIMA

Karra je osebna gostiteljica in ustvarjalka izjemnih doživetij na Krasu. Prisega na pristno, avtentično, (p)osebno. Ljubi sobe pobegov (na prostem), love za zakladom, avtentična doživetja, izvirne team buildinge in gurmanska razvajanja.

- Oglas -

Karra ni del množične turistične ponudbe brezimnim gostom. Vsaki skupini se posveti posebej in na izviren in domiseln način ustvari zares pristno doživetje. S Karro boste v sobi pobega, sobi pobega v gmajni, na lovu za zakladom, na obisku pri avtentičnih ustvarjalcih, na kulinaričnih razvajanjih ali izvirnih team buildingih odkrili skriti Kras z vidika domačinov, ki tu ustvarjajo in živijo.

Karra – ustvarjalka izjemnih, butičnih kraških doživetij
Karra – ustvarjalka izjemnih, butičnih kraških doživetij

Karra – odkriti skriti Kras

Zaradi prijazne klime čez vse leto, navdušujoče pokrajine, osupljivih naravnih in kulturnih znamenitosti ter prijaznih ljudi je Kras priljubljena izbira za popotniške “sladokusce”. Ohranil je svojo neokrnjenost, avtentičnost, drugačnost, zato je odlična priložnost za odmik od vsakodnevnega okolja in primik k sebi in najbližjim.

Odslej vas s svojo raznovrstno ponudbo na Krasu pričakuje Karra. Pri njej lahko odigrate katero od napetih skupinskih iger kraški pobegi (sobo pobega, sobo pobega na prostem, lov za zakladom) ali pa Karri zaupate pripravo celotnega kraškega doživetja – vključno z obiskom raznovrstnih kraških ustvarjalcev, organizacijo nastanitve in kulinaričnih razvajanj. Pri Karri organizirajo tudi izvirne team buildinge.

- Oglas -
Karra – “Viktorijina skrivnost”, edinstven lov za zakladom po eni najlepših kraških vasi
Karra – “Viktorijina skrivnost”, edinstven lov za zakladom po eni najlepših kraških vasi

Kraški pobegi: soba pobega, soba pobega v gmajni, lov za zakladom po Tomaju

Kraški pobegi bodo navdušili strastne reševalce zank in ugank, pronicljive detektive, ljubitelje izzivov, navdušence nad novim in izvirnim. To so napete igre, namenjene skupinam od 2 – 5 ljudi. Prek domiselnih zank in ugank boste napredovali do cilja, se medsebojno spoznavali in zabavali, obenem pa odkrivali posebnosti Krasa. Karrini kraški pobegi so narejeni po njihovih lastnih scenarijih, ki črpajo izključno iz kraške tematike. Dva od njih se odvijata na prostem – po vasi Tomaj in v kraški gmajni.

Karra – “Rešitev iz gmajne”, na svetu edina soba pobega v kraški gmajni
Karra – “Rešitev iz gmajne”, na svetu edina soba pobega v kraški gmajni

Obiščite na svetu edino sobo pobega v kraški gmajni “Rešitev iz gmajne”, na Krasu prvo in edino sobo pobega “Kosovelova enigma” ter se udeležite edinstvenega lova za zakladom “Viktorijina skrivnost” po eni najlepših kraških vasi.

Doživite Kras (p)osebno: butična kraška doživetja po vaši meri

Praznujete osebni praznik? Želite koga prijetno presenetiti? Pripravljate izvirno rojstno dnevno zabavo? Si želite nepozabno kraško izkušnjo? Potem je Karra pravi naslov za vas. Glede na vaše želje, priložnost, razpoložljiv čas in denar ter strukturo gostov vam bodo pri Karri z veseljem ustvarili nepozabno kraško doživetje.

Poleg kraških pobegov vas bodo navdušili z obiski avtentičnih kraških ustvarjalcev. Karra je namreč nastala tudi zato, da poveže vrhunske kraške ustvarjalce ter v sodelovanju z njimi svojim gostom ponudi nepozabne, edinstvene izkušnje. Te so izredno raznolike – od sprehoda v tišini z delavnico vzhodnjaških gibalnih vaj v kraški naravi, nepozabnih degustacij v kraških kleteh, do obiska kamnoseške delavnice, osupljivih kraških domačij, vodenih kolesarskih tur in trekingov po kraških kolovozih, sprehoda po poteh kraških starovercev in še marsičesa.

Karra – butična kraška doživetja po vaši meri
Karra – butična kraška doživetja po vaši meri

Krasa ne smete zapustiti, ne da bi se prepustili kraškim kulinaričnim razvajanjem. Karra vam jih bo organizirala v odličnih kraških gostilnah, restavracijah, na turističnih kmetijah, pa tudi na domačem vrtu ali sredi kraške gmajne. Če Krasa ne boste želeli zapustiti že po enem dnevu, vam bodo organizirali tudi nastanitev.

- Oglas -

Odkrijte skriti Kras s Karro in na povsem nov način spoznajte tudi sebe, svoje prijatelje, sodelavce, družinske člane.

Za osebno ponudbo in več informacij se oglasite na:

kontakt

www.karra.si

.

NAJNOVEJŠE