Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
DomovEkologija & okoljeKaj si misli o meni?

Kaj si misli o meni?

- Oglas -

Živijo! Zanima me, kako veš, da si nekomu všeč. Pred kratkim sem spoznala fanta, ki mi je zelo všeč in bi si želela z njim imeti kaj več. Samo ne vem, ali sem jaz všeč njemu. Velikokrat mu pošljem SMS, na katerega odgovori. Ampak potem ne vem, kaj naj mu odgovorim nazaj. In potem, ko nekaj napišem, se mi zdi butasto. Če mi na to ne odpiše, se potem še nekaj dni obremenjujem s tem, kaj bi mu morala napisati in česa ne. Najraje bi šla nazaj v času in spremenila SMS. Tudi v Facebooku veliko komentira moje objave, kar verjetno nekaj pomeni, ali ne? Ko se vidiva v živo, vedno poiščem njegovo pozornost in jo potem skušam ohraniti, ampak mi ne uspe vedno, saj lahko vmes pride kak njegov prijatelj in se potem začne pogovarjati z njim. Kako naj bom prepričana o tem, kaj si misli o meni?

Nika Nikolič
ODGOVARJA: Nika Nikolič, mag. pol., spec. psihodinamske psihoterapije

Pozdravljeni! Predstavljam si, da vam je ta oseba zelo pomembna in vam je res veliko do tega, da bi vam vračala naklonjenost. Zdi se, da ste se precej analitično posvetili razmišljanju o tem, kateri znaki kažejo na to, ali imate to naklonjenost ali ne. Tak položaj se morda lahko vleče še kar nekaj časa, vaše skrbi, strahovi in pričakovanja pa se bodo med tem zgolj povečevali. Pretirano analiziranje lahko vodi v začaran krog. Morda bi se lahko lotili zadeve tudi z nekoliko drugačnega zornega kota. Preverite, kaj je tisto, kar lahko zares veste. Iz dosedanjih stikov niste mogli zagotovo ugotoviti, ali vam je fant naklonjen ali ne. Pri tem je pomembno to, da si želite, da bi vam bil. Ker ste vi njemu. Slednje je edino, kar lahko z gotovostjo veste, in samo iz tega lahko izhajate. Če je to mogoče, lahko torej vi na vam lasten način predstavite svojo naklonjenost njemu. Neposrednost je včasih najboljše izhodišče za kakovosten stik.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×