0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Osebna rastKaj pomeni, če povsod videvate svoj rojstni datum?

Kaj pomeni, če povsod videvate svoj rojstni datum?

MORDA VAS ZANIMA

V določenih obdobjih praktično na vsakem koraku opažamo specifično zaporedje števil, na primer zaporedje 1111 ali 1234. Ali gre zgolj za naključje? Numerologi so prepričani, da bi morali tovrstna zaporedja jemati resno. Številke lahko namreč skrivajo pomembna sporočila. Pri tem ni nujno, da gre za »sporočila iz vesolja« oziroma za sporočila s spiritualnim nabojem. Morda je to, da ste postali pozorni na specifično zaporedje števil, povezano z vašim nezavednim, ki vas usmerja proti specifičnim spoznanjem, pred katerimi si sicer zatiskate oči. Pogosteje ko se pojavlja določeno zaporedje, močnejše in usodnejše je sporočilo, ki se poskuša prebiti v vaše zavedno.

- Oglas -

Posebno pomenljivo je lahko zaporedje števil, ki sestavlja datum vašega rojstva. Kaj natančno pomeni, če pogosto naletite na to zaporedje v različnih situacijah? Za vas smo poiskali nekaj zanimivih interpretacij tega fenomena …

Odkrijte čudežnost življenja

Vaš rojstni datum vas usmerja k vašemu začetku. Ko ste prišli na svet, ste bili nepopisan list. Vse, kar ste videli, slišali, vonjali itn., je bilo za vas povsem novo in čarobno. Otroci so običajno zelo občutljivi za čudežnost življenja. Vse jih zanima in vsemu se čudijo, z odraščanjem pa postopoma izgubljamo ta dar. Svet, ki nas obdaja, začnemo dojemati kot nekaj samoumevnega in nevznemirljivega. Če povsod videvate svoj rojstni datum, je to lahko znak, da morate ponovno odkriti otroka v sebi. S tem lahko preženete naveličanost, brezvoljnost in druge negativne občutke. Medtem ko ste popolnoma osredotočeni na težave, ki jih prinaša odraslo življenje, ste slepi za svet, kot ga dojemajo otroci, ki življenje dojemajo precej bolj optimistično kot večina odraslih. Poskušajte ozavestiti, da je edino, kar je resnično zagotovljeno, sedanji trenutek. Preteklost je mimo, prihodnosti še ni. Ozrite se okoli sebe in poskušajte na tisto, kar vas obdaja, pogledati z otroškimi očmi.

Čas za spremembe?

Nenehno videvanje rojstnega datuma je lahko tudi znak, da ste v življenju zašli. Poti, ki ste jih izbrali, vas niso vodile do ciljev, ki ste jih želeli doseči, zdaj pa imate morda občutek, da ste prestari za spremembe. Ponavljajoče se pojavljanje vašega rojstnega datuma je lahko torej subtilen opomnik, da ni nikoli zares prepozno. Vzemite si čas za razmislek o tem, kateri so tisti vidiki vašega življenja, s katerimi niste najbolj zadovoljni. Pomislite na svoj povprečen dan: koliko časa posvetite stvarem in ljudem, ki jih imate resnično radi in vas napolnjujejo s pozitivno energijo? Nato začnite počasi uvajati spremembe, ki bodo poskrbele za to, da bo vaše življenje skladnejše z vašimi ideali.

- Oglas -

Konec kot nov začetek

Ponavljanje rojstnega datuma je pogosto povezano s prelomnimi obdobji. Najverjetneje veste, da se približuje konec nečesa pomembnega – morda prekinitev odnosa, zamenjava službe, sprememba karierne poti ipd. Popolnoma razumljivo je, da ob tem občutite strah, čeprav se zavedate, da vas tisto, kar zapuščate, ne osrečuje zares. Če v tem obdobju pogosto vidite svoj rojstni datum, lahko to razumete kot nežno spodbudo. Tudi dan, ko ste zapustili maternico, je predstavljal nepreklicen konec nekega obdobja, vendar se vam je s tem odprl svet neskončnih priložnosti. Ponavljanje rojstnega datuma ima lahko torej močan simbolni naboj. Opominja vas na to, da je v vsakem koncu vsebovan potencial novega, lepšega začetka. Prekinitev določenih vezi je nujna za to, da odkrijete, kaj vas čaka za obzorjem vašega trenutnega sveta. Prej ko boste postavili zadnjo piko, prej boste lahko začeli pisati drugačno zgodbo, ki bo bolj ustrezala vašim željam in potrebam.

.

NAJNOVEJŠE