0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiKaj o vas povedo prsti na nogi?

Kaj o vas povedo prsti na nogi?

MORDA VAS ZANIMA

Kakšni so prsti na vaši nogi? Kateri je najmanjši in najdaljši? Je vaš nart ozek ali širok? Vse te lastnosti lahko veliko povedo o vaši osebnosti. Preberite si in ugotovite, če tudi za vas kaj drži?

- Oglas -

prsti na nogi

Palec na nogi

Če je palec veliko večji, kot ostali prsti, pomeni, da ste ustvarjalni in pametni ter se na ustvarjalen način lotite reševanja težav. Lahko razmišljate zunaj ustaljenih načinov razmišljanja. Vaša slabost je pogosta opustitev projektov ali dela na sredini in težje ohranjanje osredotočenosti. Če je palec manjši, lahko opravljate več stvari naenkrat in učinkovito opravljate svoje naloge, poleg tega pa ste tudi dober govorec, ki človeka zlahka lahko prepriča v svoj prav.

Drugi prst

Drugi prst na nogi je povezan z vašimi vodstvenimi sposobnostmi. Daljši kot je, bolje znate voditi in usmerjati ljudi. To tudi pomeni, da ste energični in iznajdljivi ter vedno stojite za tem, v kar verjamete. Vedno pokažete močno željo, da naredite tisto, kar se vam zdi prav, kar je lahko pozitivna in pa tudi negativna lastnost. Legende v Indiji to potrjujejo, saj matere niso dovolile sinovom poročiti ženske z daljšim drugim prstom, ker naj bi to kazalo na njen ukazovalen značaj. Če je vaš drugi prst manjši, to kaže na vašo rahlo zadržanost, da se ne spuščate prehitro v določene stvari in vsako stvar večkrat premislite, preden se odločite ukrepati.

- Oglas -

Tretji prst

Daljši kot je vaš tretji prst, bolj dinamični in iznajdljivi ste pri svojem delu. Vaš glavni cilj je uspeti v tem, kar delate in skladno s kitajsko tradicijo je to povezano z energijo in voljo. Pomeni tudi, da ste perfekcionist, ki ima vedno voljo vzpenjati se še višje in dosegati vedno več. Negativna plat je ta, da ste preveč osredotočeni na delo in pozabljate na zabavo in užitek v vašem življenju. Če je vaš tretji prst krajši, ste sproščeni in uživate življenje. Zdi se, kot da vam nič ne more do živega in radi si privoščite odklop od vsega. Nekateri lahko to imenujejo lenoba ali pa nezainteresiranost, vendar je vaš moto le: »življenje je kratko, zato uživajte dokler traja«.

Četrti prst

Če je vaš četrti prst dolg in raven, postavljate družino na prvo mesto v svojem življenju. Če imate težave v vašem zasebnem življenju, s svojim partnerjem ali družino, se bo to pokazalo v zavitem četrtem prstu. Vaša najboljša lastnost je sposobnost poslušanja težav drugih in jih poizkusiti reševati. Družinske težave močno načnejo tudi vašo srečo.

Mali prst (mezinček)

Če je vaš mali prst čisto majhen, to kaže na vašo otroško plat in tudi na to, da se ne spopadate dobro z odgovornostjo. Prav tako kot otroci, hitro izgubite svojo osredotočenost in se hitro dolgočasite ter iščete nenehno nove izzive. Čeprav med ljudmi veljate za zabavnega človeka, boste morali sčasoma prevzemati odgovornost v svojem življenju. Če lahko z mezinčkom migate levo in nazaj do ostalih prstov, to pomeni, da ste pustolovski, šarmantni in impulzivni. V nasprotnem primeru, če tega ne znate, ste zvesti, predvidljivi in uživate v rutini.

Enaki prsti

Če so vaši prsti približno enakih dolžin, to pomeni da ste sistematični, praktični in natančni. Veliko vam pomenijo podrobnosti in nikoli ne pustite stvari nedokončanih. Ljudje lahko računajo na vas.

- Oglas -

Nart

Tudi vaša nart ima pomen. Če ima vaša nart visok lok, to pomeni da ste neodvisni in osredotočeni nase. Radi preživljate čas sami s sabo, zato vas morda kdo okliče celo za asocialnega. Čeprav ste trmasti, naj vas ne bo sram prositi za pomoč, ko jo potrebujete. Če vaša nart nima izrazitega loka in je nižja, to kaže na vašo družabnost in užitek biti v množici. Vedno se želite zabavati in poskrbeti, da se bodo tudi drugi počutili prijetno.

Široko stopalo

Široko stopalo imajo navadno ljudje, ki so nemirni in vedno na poti. Od časa do časi si morate vzeti nekaj trenutkov, da razmislite o svoji odločitvah. Četudi ste najsrečnejši, ko imate zapolnjeno glavo z raznimi obveznostmi, si morate vzeti časa za sprostitev in se soočiti sami s seboj.

Ozko stopalo

Če imate ozko stopalo vas morajo ljudje okoli vas razvajati in vedno čakati na vas. Uživate, ko ljudje trdo delo naredijo namesto vas in enostavno jih prepričate, da to storijo. Imate močan estetski čut in potrebujete lepoto v vaši bližini.

foto: mrhealthylife.com

.

NAJNOVEJŠE