Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.
Zdravje & prehranaJutranje navade za uspešen dan

Jutranje navade za uspešen dan

MORDA VAS ZANIMA

Da se po jutru dan pozna, je že dolgo znan rek, ki pa v sebi skriva kar nekaj resnice. Se v nov dan odpravite brezvoljni in utrujeni? Morda velja upoštevati nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bo začetek dneva lažji, njegovo nadaljevanje pa uspešnejše in manj stresno.

- Oglas -

Voda z limono za zajtrk

Kava in zajtrk

Čeprav jutro brez kave za vas morda ni pravo jutro, pa jo lahko kdaj pa kdaj tudi preskočite. Namesto nje si zjutraj privoščite mlačno vodo z limono, ki bo spodbudila vašo prebavo, pomagala pri čiščenju kože, od nje pa ne boste postali odvisni. To je seveda le predlog, nikakor pa ob jutri ne smete pozabiti na reden zajtrk, ki naj postane vsakdanja rutina.

Brez napravic

Veliko ljudi se zbuja tik ob mobilnem telefonu, računalniku ali kakšni drugi napravici in takoj začne pregledovati elektronsko pošto, družbena omrežja in najnovejše novice. A zaradi tega se mnogi že za začetek dneva, ko preberejo in vidijo negativne stvari, počutijo slabo, zato se namesto tehnološki napravici zjutraj raje posvetite jutranji rekreaciji ali pa le plesu pred ogledalom.

Seznam obveznosti

Zaradi velikega števila obveznosti ob jutrih pogosto občutimo stres, čemur pa se lahko izognemo s popisovanjem opravil in obveznosti, ki nas čakajo vsak dan posebej. Vse, kar tisti dan opravite, nato prekrižajte in počutili se boste bolje, poleg tega pa vam bo seznam pomagal tudi do tega, da določenih opravil ne boste pozabili.

Urejen delovni prostor

- Oglas -

Ne pomembno, ali delate doma ali ne, važno je, da imate delovni prostor urejen tako, kot vam najbolj odgovarja. Poskrbite, da se boste pri delu počutili čim bolj prijetno, prostor pa naj bo organiziran, čist in brez potrebne navlake.

Prverite še nekaj nasvetov za zdrav zajtrk tukaj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×