0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaJabolka za zdravo kožo

Jabolka za zdravo kožo

MORDA VAS ZANIMA

Jabolčni sokJabolčni kis je odličen domači lepotni serum za zdravo kožo, ki hkrati poživi krvni obtok povrhnjice. Jabolka so tudi znana po tem, da odstranjujejo strupe iz telesa, nekateri tudi pravijo, da pripomorejo k boljšemu in mirnejšemu spancu, še posebej velja tukaj izpostaviti čaj, ki ga pripravimo iz jabolčnih lupin.

- Oglas -

Naravni pripravek ali obrazno masko iz jabolk za lepšo kožo obraza si lahko sami pripravite iz jabolk in gline. Osnovni maski iz gline namesto vode dodajte svež jabolčni sok, kar bo masko napravilo bolj osvežilno in učinkovito. Sama glina kožo nekoliko izsuši, vendar pa maski vedno dodamo še kakšno hranljivo olje iz pšeničnih kalčkov, kar ta efekt zmanjša. Taka maska je primerna tudi za suho in starajočo se kožo.

Priprava:
Jabolčni sok je najbolje, da pripravite kar sami iz dveh jabolk, iz katerih s sokovnikom stisnete 3 do 4 žlice soka. Nato zmešajte dve žlici gline v prahu in žlico olja iz pšeničnih kalčkov in to mešanico prelijte z jabolčnim sokom. Pustite stati 30 minut, nato premešajte, da dobite gladko zmes.

.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE