Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.
Dom & energijaIzdelajte si naravne izdelke iz cimeta!

Izdelajte si naravne izdelke iz cimeta!

MORDA VAS ZANIMA

Praznični december je čas, ko je cimet vse okrog nas – vse diši po cimetu. Božični piškoti, cimetove zvezdice, kuhano vino, začinjeno z veliko cimeta …, tudi v navadnem jabolčnem zvitku je po navadi več cimeta. Ko izbirate dišeče sveče za svoj dom, priznajte, vedno vam roka popolnoma nagonsko pograbi tisto svečko, ki diši po cimetu ali cimetu in še čem.

- Oglas -

cimetovi

Verjemite – to ni naključje in ni le moč navade. Naše telo si želi topline, cimet nam diši in nagonsko vemo, da je cimet dober za nas. Torej – upoštevajmo naše čute in dovolimo, da nam cimet v teh hladnih dneh da in zagotovi toplino, ki jo potrebujemo.

Pripravili smo vam nekaj odličnih in uporabnih receptov za izdelke in domačo kozmetiko iz cimeta. Več v tiskani izdaji tukaj >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×