0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroIdealne kopalke za vaše astrološko znamenje

Idealne kopalke za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Ali ste že izbrali kopalke, v katerih boste blesteli letošnje poletje?

- Oglas -

Če še niste našli idealnega modela zase, vas vabimo, da preverite namige astrologov. Vsako znamenje bi moralo namreč pri izbiranju kopalk upoštevati specifično kombinacijo dejavnikov …

Oven

Ovni spadajo med najbolj aktivna astrološka znamenja. Praktično vedno so v pogonu, kar se ne spremeni niti med počitnicami. Dopust radi preživljajo aktivno, zato je pomembno, da izberejo kopalke, ki jih pri tem ne bodo ovirale. Če obstaja tveganje, da kopalke v vodi oziroma med gibanjem ne bodo ostale na svojem mestu, je vsekakor bolje poiskati bolj praktičen model.

Bik

Biki imajo radi lepe stvari, ki pa ne smejo biti pretirano vpadljive. Precej primernejši je eleganten stil z okusnimi detajli. Odlična izbira so kopalke z zgornjim delom brez naramnic in z dodatkom »volančkov«, ki poskrbijo za pridih luksuza. Zanimiva rešitev pa so lahko tudi vezene kopalke.

- Oglas -

Dvojčka

Dvojčki so zelo neodločni tudi pri izbiranju kopalk. Tako je priporočljiv nakup več posameznih kosov (spodnji in zgornji del), ki jih je mogoče kombinirati na različne načine. Vsaka kombinacija lahko poskrbi za občutek, da gre za popolnoma nove kopalke, kar je vsekakor pisano na kožo dvojčkom, ki jih začne življenje brez nenehnih sprememb hitro dolgočasiti.

Rak

Raki so skromne osebe, ki jim zasebnost pomeni ogromno, kar je smiselno upoštevati tudi pri izbiranju kopalk. Pretirano ekstravagantne kopalke, ki privabljajo pozornost s kričečimi barvami in vzorci, ali kopalke, ki razkrivajo praktično vse, zagotovo niso najboljša izbira za rake. Najboljša rešitev so preproste enobarvne enodelne kopalke – da pa oprava ne bo pretirano dolgočasna, je smiselno izbrati model, ki je vendarle nekoliko drugačen (pentljica na naramnicah lahko na primer poživi kopalke, ne da bi jih naredila pretirano vpadljive).

Lev

V nasprotju z raki so levi zelo radi v središču pozornosti. Temu astrološkemu znamenju tako najbolj ustrezajo kopalke v živih, izstopajočih barvah, okrašene z drznimi vzorci. Pripadniki tega astrološkega znamenja so dovolj samozavestni, da znajo s ponosom nositi tudi najbolj izstopajoče kopalke, na katere ne bi večina niti pomislila.

Devica

Device se bodo najbolje počutile v zemeljskih tonih ali v pastelnih odtenkih. Prisegajo namreč na minimalizem – ne glede na to, ali so doma ali na dopustu. Za device je obenem zelo pomembna kvaliteta. Precej bolje se počutijo, če investirajo v resnično kakovostne kopalke, ki jih bo mogoče nositi več sezon, kot če bi kupile večje število manj kvalitetnih kosov oziroma kompletov.

- Oglas -

Tehtnica

Čut za estetiko je pri tehtnicah zelo močan. Tako znajo ceniti kopalke, ki so bile izdelane z mislijo na podrobnosti – na primer kopalke s prečudovitimi kovinskimi detajli ali kopalke z zanimivim prepletom vrvic na območju dekolteja ali na hrbtu.

Škorpijon

Idealni barvi za škorpijone sta rdeča in črna, ki se lahko po želji tudi kombinirata. Obenem priporočamo asimetrične modele kopalk z eno naramnico, ki učinkujejo zelo unikatno in ki izžarevajo drznost in samozavest.

Strelec

Strelci spadajo med ognjena znamenja. Ker je njihova osebnost zaznamovana z ognjem, ni presenetljivo, da gre za odločne, rahlo divje osebe, ki se ne bojijo pozornosti. Kombiniranje izstopajočih, živahnih barv, ki se zdijo na prvi pogled nezdružljive, bo zagotovo zadetek v polno.

Kozorog

Praktičnost je ena od najpogostejših lastnosti kozorogov. Tako jim najbolj ustrezajo kopalke, ki so z rahlo modifikacijo v nujnih situacijah primerne tudi za večerjo v obmorski restavraciji (v kombinaciji s krilom ali hlačami lahko na primer zgornji del premišljeno izbranih enodelnih kopalk učinkuje tudi kot top z naramnicami).

Vodnar

Za vodnarje so najprimernejši modeli kopalk, ki so nekaj posebnega, vendar pa kopalke obenem ne smejo biti pretirano »divje«. Priporočamo, da razmislite o enobarvnih enodelnih kopalkah z elegantnim pasom v komplementarni barvi.

Ribi

Za nostalgične, vedno rahlo zasanjane ribe, za katere se pogosto zdi, da so se rodile v napačnem času, so najprimernejše kopalke v retro stilu, ki je trenutno zelo popularen – na primer dvodelne kopalke z malce višjim pasom in s pikčastim vzorcem.

Preberite tudi: 3 astrološka znamenja, ki na dopust vedno vzamejo preveč prtljage

.

NAJNOVEJŠE