ReceptiKosiloGolaž z gobami

Golaž z gobami

MORDA VAS ZANIMA

Golaž lahko pripravimo tudi z gobami in dobimo odličen vegetarijanski golaž. Če želimo vegansko različico, kislo smetano zamenjamo z vegansko.

- Oglas -

SESTAVINE

  • 50 g kokosove maščobe
  • 2 večji čebuli
  • krožnik gob (šampinjoni, jurčki)
  • 4-6 zelenih paprik
  • 1/4 jušne kocke (po okusu)
  • 1/8 litra kisle smetane
  • 1 žlica navadne moke
  • 3-4 stroka česna
  • 1 žlica paradižnikove mezge
  • sol
  • kumina
  • mleta sladka paprika

PRIPRAVA

  1. Mast segrejemo in dodamo sesekljano čebulo, sesekljane gobe, začimbe, govejo kocko, dodamo vrelo vodo in kuhamo.
  2. Dodamo olupljene, sesekljane, popažene paprike in kuhamo do mehkega.
  3. Dodamo zdrobljen česen, paradižnikovo mezgo, smetano in moko ter kuhamo še nekaj časa.
  4. Postrežemo s kruhovim cmokom.
- oglas -

NAJNOVEJŠI RECEPTI

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×