0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiFraktalni čas - Vizija človeštva pred in po letu 2012

Fraktalni čas – Vizija človeštva pred in po letu 2012

MORDA VAS ZANIMA

Starodavne kulture so čas dojemale kot večni krožni ples – ogromne valove energije, ki se pretakajo po vesolju in na svojem potovanju združujejo preteklost in prihodnost. Sodobna znanost se z njimi strinja. Fizikalno povedano: čas se zlije s prostorom, skozi katerega potuje in tako ustvarja prostorski čas, rahlo kvantno valovanje, ki omogoča obstoj vesolja.

- Oglas -

Čedalje več dokazov podpira domnevo, da je časovno valovanje periodičen pojav. Valovi in zgodovina znotraj le-teh se ponavljajo po principih kroženja. Vsak nov krog prinaša okoliščine iz preteklosti, ki so z vsakim ‘ponovnim rojstvom’ bolj intenzivne. Prav ta fraktalni čas povzroča dogodke v vesolju in naših življenjih. Z uporabo formul, ki jih dandanes šele začenjamo razumeti, so starodavna ljudstva Majev fraktalni čas upodobila na vrsti koledarjev, kakršnih odtlej ni uporabljal nihče drug. Ker so razumeli kroženje časa, so vedeli, da so okoliščine prihodnosti zabeležene že v preteklosti. Napovedali so tudi misteriozni datum, ko se bo končal trenutni cikel in ko se bo začela nova zemeljska doba. Gre za 21. december 2012. Da bi razumeli skrivnost leta 2012, moramo pravilno razumeti časovni sistem, kakršnega so predstavili Maji. Ta knjiga je posvečena odkritju časa kot govorice preteklosti, napovedovalca prihodnosti in znanilca novega sveta.

Nekateri znanstveniki, misleci in zgodovinarji pravijo, da se bo 21. decembra 2012 naša generacija soočila z enim največjih izzivov v zadnjih 5.125 letih. Po starodavnem majevskem koledarju dolgega štetja, je omenjeni datum povezan z mnogimi skrivnostmi, ki nam jih Gregg Braden pomaga razumeti.

V knjigi Fraktalni čas Gregg Braden s pomočjo fraktalnih vzorcev razlaga nastanek in delovanje model fraktalnega časa – časa torej, ki se z vsemi dogodki, značilnostmi in okoliščinami ponavlja v intervalu 5.125 let. 21. december je datum, ko naj bi se zaključil tako imenovani veliki cikel in se začel novi. Ta pomemben dogodek bo vplival tako na naše intimno, zasebno življenje, kot tudi na svet v celoti, zato je pomembno, da se nanj pripravimo. Od načina, kako se bomo z izzivom spoprijeli, je odvisno, kako se bo ‘svet vrtel’ naslednjih 5.125 let.

- Oglas -

Odgovor na vprašanje Kaj lahko pričakujemo po 12. decembru 2012? se skriva v starodavnih zapisih časa, na podlagi katerih Gregg Braden oblikuje doslej precej nepoznan časovni model in predstavlja tako imenvano časovno računalo.

Braden združuje sodobne izsledke o frraktalnih vzorcih s starodavnimi spoznanji o časovnih ciklih in na zelo nazoren način prikaže, kako se prav vse – vojna in mir, veselje in žalost – ponavlja po principu kroženja. Ko se vzorec vrne na izhodiščno točko, se ustvarijo enaki pogoji kot ob začetku prejšnjega cikla. Najbolj neverjetno dejstvo pa je, da so fraktalni vzorci dokazljivi. Lahko jih izmerimo in predvidimo!

Avtor trdi, da se lahko na prihodnost pripravimo, če ponavljajoče se vzorce pravilno razumemo. Tako se lahko izognemo napakam, ki smo jih delali v preteklosti – kot človeštvo in kot posamezniki.

Ker so se v zadnjem času v javnosti pojavile škandalozne napovedi o koncu sveta, ki naj bi se zgodil leta 2012, Gregg Braden na razumljiv način razlaga ozadje omenjenih napovedi in ovrže govorice o koncu sveta. Zagotavlja, da se svet leta 2012 ne bo prenehal vrteti, pač pa bomo vstopili v nov zemeljski cikel, ki se ga bomo morali vsi skupaj lotiti s pravo mero zrelosti in odgovornosti.

V prilogah se nahajajo pripomočki za vpogled v prihodnost, ki jih lahko uporabite kot časovno računalo.

- Oglas -

Knjiga Fraktalni čas vam bo pomagala oblikovati predstave o prihodnosti po letu 2012. Naučili se boste uporabljati časovno računalo in izvedeli veliko zanimivega o starodavni, visoko razviti in zelo napredni civilizaciji Majev.

O Avtorju

Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru eminentnega ameriškega časnika The New York Times, je pogost gost na mednarodnih konferencah o vlogi duhovnosti v tehnologiji. Tako v svojem knjižnem prvencu Prebujanje v točki nič (Awakening to Zero Point) kot tudi v pionirskem delu Hoja med svetovi (Walking Between the Worlds) in v kontroverznih mojstrovinah Učinek Izaije (The Isaiah Effect) in Božja šifra (The God Code) se Gregg Braden tudi tokrat odpravi onkraj tradicionalnih mej znanosti in duhovnosti, da bi na ta način odprl vrata našim največjim zmožnostim. Spoznajte, zakaj nas največje obdobje miru, sodelovanja in zdravljenja še čaka!

Več o knjigi Fraktalni čas si lahko preberete tukaj.

.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE