Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeFord predstavil načrt za energijski park

Ford predstavil načrt za energijski park

MORDA VAS ZANIMA

Proizvajalci so v fazi v tranzicije od umazanih in okolju škodljivih do čistejših tehnologij. Prizadevajo si zgraditi vse bolj čiste in energetsko varčne tovarne, ki ne bodo več tako zelo onesnaževale okolja.

- Oglas -

Ford predstavil načrt za preureditev stare tovarne

Ford je tako že naredil načrt, kako čim bolj prijazno do okolja reciklirati eno od svojih starih tovarn in jo spremeniti v stavbo, ki bo proizvajala čisto energijo. Tam, kjer so nekoč stali stroji in avtomobili, katere je poganjalo fosilno gorivo, bodo sedaj postavljeni sončni kolektorji ter veterne turbine, ki bodo proizvajale čisto energijo.


130 hektarjev velika površina tovarne v mestu Wixom bo pridobivala čisto energijo.  Pri tem je bilo velikega pomena tudi partnerstvo med Ford Motors ter guvernerko Michigana, Jennifer Granholm, ki je podprla projekt. Tako je načrt za energijski park, ki vključuje sončno elektrarno, ki bo proizvedla 90MW narejen, vrata pa bo odprla leta 2011.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×