To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Feng ShuiFeng šuj v vaši spalnici

Feng šuj v vaši spalnici

MORDA VAS ZANIMA

Ali se bojujete z nespečnostjo ali nekakovostnim spancem, zaradi česar se vsako jutro zbujate utrujeni, namesto, da bi polni energije skočili v nov dan? Preverite nekaj namigov, kako opremiti svojo spalnico, da boste lahko uživali v kakovostnem spancu.

- Oglas -

Feng šuj v spalnici

Pomembna je lega in oblika

Spalnica, ki je urejena po principih feng šuja, namreč prinaša harmonijo v družino, ki bo uživala v dobrem zdravju, uspešnih medsebojnih odnosih in materialni blaginji. Prvi korak nasproti energetsko ustreznejši spalnici pa je odstranitev odvečnih predmetov, kar bo sprostilo pretok energije.

Po feng šuju je izjemno pomembno, da je  spalnica čim dlje stran od vhodnih vrat in da je oblika prostora kvadratne ali pravokotne oblike. Kvadratne ali pravokotne oblike naj bo tudi postelja, poskusite se izogniti vodnim posteljam. Če je soba v obliki črke L to ni najbolj optimalno, saj takšna oblika moti energijo.  Pomembno je, da par spi na enem velikem jogiju, saj dva jogija prinašata nestabilne odnose in lahko pripelje do prekinitve odnosa. Postelje nikar ne postavite pod okno, saj to pomeni pomanjkanje podpore. Vznožje postelje naj  ne bo obrnjeno proti vratom spalnice, postelja naj bo z vzglavjem potisnjena ob steno.  Pomembna je tudi barva prostora, zato spalnice nikoli ne prebarvajte v črno ali rdečo. Uporabite nežne barve.

Tega naj v spalnici ne bo

Spanje moti tudi ogledalo in posledica ogleda v spalnici so lahko celo slabi partnerski odnosi. Po mitu naj bi ogledalo obrnjeno proti postelji v odnos pripeljalo tretjo osebo. V spalnici nikar ne imejte negativnih slik, saj imajo te pomemben vpliv na vašo podzavest. Slik, ki vas spominjajo na slabe stvari, osebe, dogodke v življenju, tako nikakor ne hranite v spalnici. Izogibajte se polic nad vzglavjem, v sobi ne imejte akvarija ali podob vode, saj naj bi navzočnost vode v spalnici povzročila finančne izgube. Tudi rastline naj ne bi bile priporočljive za v spalnico, saj naj bi ustvarjale nesoglasja in celo nezvestobo pri parih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×