0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeDišavna kolekcija La Collection de Grasse

Dišavna kolekcija La Collection de Grasse

MORDA VAS ZANIMA

L’OCCITANE je v sodelovanju s priznano mojstrico in kreatorko parfumov Karine Dubreuil iz Grassa ustvaril novo prefinjeno kolekcijo štirih čudovitih dišavnih kompozicij La Collection de Grasse, ki združujejo pristne dišavne sestavine iz bližnjih in daljnih dežel ter proslavljajo svetovno prestolnico parfumov – znamenito provansalsko mesto Grasse.

- Oglas -

LA COLLECTION DE GRASSE

Magnolija z Daljnega vzhoda, robidnica z juga Francije, zeleni čaj z Japonske, grenka pomaranča iz Tunizije, jasmin iz Grassa in Egipta, bergamotka iz Italije, vanilija z Madagaskarja, narcisa iz Francije. Že samo naštevanje teh odličnih naravnih sestavin, ki jih je Karine Dubreuil skrbno izbrala za novo kolekcijo, misli ponese na sijajno in nepozabno dišavno popotovanje … Ustvarjalnost mojstrice parfumov je pri kreiranju nove kolekcije vodila spontanost. Z najskrbnejšim izborom sestavin je ustvarila popolne dišave – tako čiste in enostavne, a nadvse prefinjene. Kolekciji daje pečat povezovalni simbol »&«, ki naravni sestavini po dve in dve spaja v dišavne kompozicije in tako oblikuje ime vsake izmed štirih novih toaletnih vodic La Collection de Grasse. Te štiri dovršene dišavne harmonije, ki povezujejo in združujejo najdragocenejše esence z vsega sveta, potrjujejo sloves L’OCCITANA kot vrhunskega parfumerja iz Provanse.

Vsako od štirih dišavnih kompozicij je L’OCCITANE nadgradil s prefinjenimi negovalnimi izdelki za popolno razvajanje – parfumskim gelom za prhanje, parfumskim mlekom za telo in parfumskim milom.

- Oglas -

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE od 9. maja dalje.

Predstavitvena informacija

NAJNOVEJŠE