Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.
Ekologija & okoljeDišavna kolekcija La Collection de Grasse

Dišavna kolekcija La Collection de Grasse

MORDA VAS ZANIMA

L’OCCITANE je v sodelovanju s priznano mojstrico in kreatorko parfumov Karine Dubreuil iz Grassa ustvaril novo prefinjeno kolekcijo štirih čudovitih dišavnih kompozicij La Collection de Grasse, ki združujejo pristne dišavne sestavine iz bližnjih in daljnih dežel ter proslavljajo svetovno prestolnico parfumov – znamenito provansalsko mesto Grasse.

- Oglas -

LA COLLECTION DE GRASSE

Magnolija z Daljnega vzhoda, robidnica z juga Francije, zeleni čaj z Japonske, grenka pomaranča iz Tunizije, jasmin iz Grassa in Egipta, bergamotka iz Italije, vanilija z Madagaskarja, narcisa iz Francije. Že samo naštevanje teh odličnih naravnih sestavin, ki jih je Karine Dubreuil skrbno izbrala za novo kolekcijo, misli ponese na sijajno in nepozabno dišavno popotovanje … Ustvarjalnost mojstrice parfumov je pri kreiranju nove kolekcije vodila spontanost. Z najskrbnejšim izborom sestavin je ustvarila popolne dišave – tako čiste in enostavne, a nadvse prefinjene. Kolekciji daje pečat povezovalni simbol »&«, ki naravni sestavini po dve in dve spaja v dišavne kompozicije in tako oblikuje ime vsake izmed štirih novih toaletnih vodic La Collection de Grasse. Te štiri dovršene dišavne harmonije, ki povezujejo in združujejo najdragocenejše esence z vsega sveta, potrjujejo sloves L’OCCITANA kot vrhunskega parfumerja iz Provanse.

Vsako od štirih dišavnih kompozicij je L’OCCITANE nadgradil s prefinjenimi negovalnimi izdelki za popolno razvajanje – parfumskim gelom za prhanje, parfumskim mlekom za telo in parfumskim milom.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE od 9. maja dalje.

- Oglas -

Predstavitvena informacija

Prejšnji članekTofu z zelenjavo
Naslednji članekDvignite si energijo!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×