Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Ekologija & okoljeDenis Avdić Show poganjali s kolesi

Denis Avdić Show poganjali s kolesi

MORDA VAS ZANIMA

Če mislite, da slovenska energetika sloni na nuklearki in termoelektrarnah, potem si poglejte, kako tem rečem strežejo na Radiu 1.

- Oglas -

Denis Avdić

Pred studiem Radia 1 so na dan Zemlje, 22. aprila, postavili lastno “zeleno” elektrarno. Deset koles in na njih pridni kolesarji – to je bilo dovolj, da so ustvarili vso električno energijo za izvedbo jutranjega programa, pa še viška je bilo. Tako je bil Denis Avdić Show to jutro energetsko samozadosten.
10 kolesarjev je ustvarjalo po 250 vatov, torej skupno 2,5 kilovata, poganjali so skupno štiri ure, torej so prikolesarili okoli 10 kilovatnih ur, kar niti ni tako slabo, glede na to, da so za radijski program potrebovali cca. 1800 vatov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×