0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaDan odprtih vrat Dobe

Dan odprtih vrat Dobe

MORDA VAS ZANIMA

Doba - dan odprtih vratObiščite nas 21. junija na sedežu Dobe, predstavništvu Dobe v Ljubljani ali kliknite in se nam pridružite online. Izkoristite priložnost, ki je samo enkrat v letu. Sodelujte na pravih klasičnih ali online predavanjih.

- Oglas -

Sami preizkusite online študij. Izmenjajte besedo ali dve z našimi študenti, diplomanti, učitelji in sodelavci Dobe. Spoznali boste v čem smo drugačni od drugi šol in zakaj je izobraževanje prava investicija za vašo prihodnost.

Pridružite se nam na celodnevnem dogodku, kjer boste našli veliko zanimivega za vaše otroke, partnerje, sodelavce in tudi za vas.

Na sedežu Dobe v Mariboru se nam lahko priključite na predavanju o delovanju naših možganov; predavanjih na temo podjetništva ali timskega dela, delavnicah Pomagamo vam ustvarjati vašo kariero ali Preizkusite študij na daljavo/e-študij. Za vaše najmlajše bodo naše strokovne sodelavke pripravile tečaj angleškega jezika.

- Oglas -

Študentje Dobe v avli Dobe pripravljajo razstavo Pisarna skozi čas, vabljeni k ogledu. Z veseljem vas bomo popeljali po Dobi, ki obsega tri nadstropja učilnic, družabnih prostorov, središč za učenje in delavnih prostorov.

V predstavništvu v Ljubljani se pridružite delavnici Kateri program in način študija naj izberem ali se prepustite izvrstnemu strokovnjaku s področja psihologije dr. Darku Števančecu na temo poslovnega komuniciranja. Informacije iz prve roke vam bodo z veseljem dali študentje, diplomanti ter sodelavci Dobe.

Preko spleta brezplačno osvojite ali ponovite znanja italijanščine in pojdite na Capuccino v Benetke, znanja angleščine v spletnem seminarju Let’s do business! ali se priključite interaktivnem online predavanju o možganih z direktnim prenosom iz Maribora.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

- Oglas -

Najboljša pot, da začutite utrip na Dobi je, da nas obiščete.

.

NAJNOVEJŠE