Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Dom & energijaDan odprtih vrat Dobe

Dan odprtih vrat Dobe

MORDA VAS ZANIMA

Doba - dan odprtih vratObiščite nas 21. junija na sedežu Dobe, predstavništvu Dobe v Ljubljani ali kliknite in se nam pridružite online. Izkoristite priložnost, ki je samo enkrat v letu. Sodelujte na pravih klasičnih ali online predavanjih.

- Oglas -

Sami preizkusite online študij. Izmenjajte besedo ali dve z našimi študenti, diplomanti, učitelji in sodelavci Dobe. Spoznali boste v čem smo drugačni od drugi šol in zakaj je izobraževanje prava investicija za vašo prihodnost.

Pridružite se nam na celodnevnem dogodku, kjer boste našli veliko zanimivega za vaše otroke, partnerje, sodelavce in tudi za vas.

Na sedežu Dobe v Mariboru se nam lahko priključite na predavanju o delovanju naših možganov; predavanjih na temo podjetništva ali timskega dela, delavnicah Pomagamo vam ustvarjati vašo kariero ali Preizkusite študij na daljavo/e-študij. Za vaše najmlajše bodo naše strokovne sodelavke pripravile tečaj angleškega jezika.

Študentje Dobe v avli Dobe pripravljajo razstavo Pisarna skozi čas, vabljeni k ogledu. Z veseljem vas bomo popeljali po Dobi, ki obsega tri nadstropja učilnic, družabnih prostorov, središč za učenje in delavnih prostorov.

- Oglas -

V predstavništvu v Ljubljani se pridružite delavnici Kateri program in način študija naj izberem ali se prepustite izvrstnemu strokovnjaku s področja psihologije dr. Darku Števančecu na temo poslovnega komuniciranja. Informacije iz prve roke vam bodo z veseljem dali študentje, diplomanti ter sodelavci Dobe.

Preko spleta brezplačno osvojite ali ponovite znanja italijanščine in pojdite na Capuccino v Benetke, znanja angleščine v spletnem seminarju Let’s do business! ali se priključite interaktivnem online predavanju o možganih z direktnim prenosom iz Maribora.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

Najboljša pot, da začutite utrip na Dobi je, da nas obiščete.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×