Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeČesa ni pametno nositi na plažo

Česa ni pametno nositi na plažo

MORDA VAS ZANIMA

Počitnice so tu, kar pomeni, da bo verjetno veliko družin obiskalo morje in plaže. Tu pa je nekaj napotkov, česa se ne najbolje izogibati.

- Oglas -

Plastična embalaža

Več kot tri milijone kilogramov plastičnih ostankov so po svetu preteklo leto pobrali prostovoljci s plaž. Plastične vrečke in ostala odvečna plastika sodijo med najpogostejše smeti, ki jih najdemo na plaži. Kar pa je še slabše pa je to, da ta plastika pobije ogromno morskih živali vsako leto. Namesto tega raje prinesite s sabo vrečke, steklenice, posodo, … za večkratno uporabo.

Steklenice

Steklo se razbije in kaj kmalu se lahko kdo na razbitem steklu poškoduje. Glede na to, da ljudje po plažah hodijo bosi, je dobro da na take stvari še posebej pazimo.

Ljubljenčki

Velikokrat se zna zgoditi, da opazimo kje napis, da so hišni ljubljenčki na določeno plažo prepovedani. Če pa jih že peljete s sabo na plažo, potem za njimi tudi počistite.

Plenice

- Oglas -

Navadne plenice raje pustite doma. Namesto njih raje uporabite takšne, ki so primerne za v vodo. Vendar pa se tudi teh na koncu primerno znebite.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×