Dom & EnergijaČajne vrečke niso za v smeti

Čajne vrečke niso za v smeti

MORDA VAS ZANIMA

Skodelica čaja dobro dele telesu in duhu. Seveda je najboljši skrbno pripravljeni domači čaj, a ko boste prebrali, kaj vse lahko storite s čajnimi vrečkami, vam verjetno ne bo več žal, da ste jih kupili. Že uporabljene čajne vrečke namreč lahko uporabimo ponovno. Pa ne za še eno skodelico čaja, temveč za vrsto drugih opravil, na katere morda niste niti pomislili.

- Oglas -

Čajne vrečke

Nekaj boste prihranili že, če boste iz ene vrečke naredili dve skodelici čaja (vrečko v vodi pustite dlje časa kot običajno in okus bo enak), z ostanki čaja v vrečki pa lahko nato še začinite meso, ki ga pripravljate za kosilo.

Že uporabljene vrečke čaja lahko skuhate še enkrat in dobili boste naravno sredstvo za čiščenje oken ter ogledal. Če so se v dni straniščne školjke nabrali madeži, jih bodo vrečke čaja odstranile. Pustite, da nekaj časa učinkujejo, nato pa vse skupaj splaknite z vodo.

Uporabljene vrečke čaja posušite in jih obesite v omaro z oblačili. Iz omare bo čaj pregnal neprijeten vonj in jo osvežil, enako pa lahko naredite tudi s čevlji – vrečke vtaknite vanje in vonja ne bo več.

- Oglas -

Čajne vrečke lahko dodate tudi gnojilu, s katerim gnojite rastline. S tem boste na naraven način poskrbeli za njihovo nego, če vam videz vrečk ni všeč, pa jih preprosto izpraznite in uporabite le vsebino.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×