Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaČajne vrečke niso za v smeti

Čajne vrečke niso za v smeti

MORDA VAS ZANIMA

Skodelica čaja dobro dele telesu in duhu. Seveda je najboljši skrbno pripravljeni domači čaj, a ko boste prebrali, kaj vse lahko storite s čajnimi vrečkami, vam verjetno ne bo več žal, da ste jih kupili. Že uporabljene čajne vrečke namreč lahko uporabimo ponovno. Pa ne za še eno skodelico čaja, temveč za vrsto drugih opravil, na katere morda niste niti pomislili.

- Oglas -

Čajne vrečke

Nekaj boste prihranili že, če boste iz ene vrečke naredili dve skodelici čaja (vrečko v vodi pustite dlje časa kot običajno in okus bo enak), z ostanki čaja v vrečki pa lahko nato še začinite meso, ki ga pripravljate za kosilo.

Že uporabljene vrečke čaja lahko skuhate še enkrat in dobili boste naravno sredstvo za čiščenje oken ter ogledal. Če so se v dni straniščne školjke nabrali madeži, jih bodo vrečke čaja odstranile. Pustite, da nekaj časa učinkujejo, nato pa vse skupaj splaknite z vodo.

Uporabljene vrečke čaja posušite in jih obesite v omaro z oblačili. Iz omare bo čaj pregnal neprijeten vonj in jo osvežil, enako pa lahko naredite tudi s čevlji – vrečke vtaknite vanje in vonja ne bo več.

- Oglas -

Čajne vrečke lahko dodate tudi gnojilu, s katerim gnojite rastline. S tem boste na naraven način poskrbeli za njihovo nego, če vam videz vrečk ni všeč, pa jih preprosto izpraznite in uporabite le vsebino.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×