Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaČajna mešanica za spomladansko čiščenje krvi

Čajna mešanica za spomladansko čiščenje krvi

MORDA VAS ZANIMA

Pomlad je pravi čas, da se lotimo razstrupljanja svojega organizma. Čiščenje krvi je tudi ena izmed možnosti razstrupljanja telesa, saj s tem nekoliko razbremenimo jetra.

- Oglas -

Čaj za čiščenje krvi in razstrupljanje, čajna mešanica, razstrupljanje telesaNa slabo stanje krvi in jeter vplivajo različni strupi (zdravila, kemikalije, alkohol, droga, kemoterapija …), prevelika količina zaužitih beljakovin ali hrane in enostavnih ogljikovih hidratov (sladkor…), pesticidi ali sledi pesticidov, ki jih pojemo skupaj s hrano, težke kovine, premajhna telesna aktivnost, bolezni …

Za mešanico čaja za čiščenje krvi potrebujemo:

  • 50 g jegliča
  • 50 g mladih bezgovih poganjkov (odprti popki spomladi)
  • 15 g koprivnih listov
  • 15 g regratovih korenin

Priprava:
1 čajno žlico mešanice za čiščenje krvi poparimo s ¼ litra vroče vode, namakamo 3 minute. Popijemo 2 skodelici na dan.

Seveda je najbolje, da vse sestavine naberete kar sami v naravi. Potem boste točno vedeli od kod so, poleg tega pa se boste še sprehodili in spoznavali zdravilne rastline.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×