RubrikeDogodkiBodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

Bodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

MORDA VAS ZANIMA

Prvi teden novembra prihaja na Gospodarsko razstavišče že 46. sejem Narava-zdravje.

- Oglas -

Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Tudi naš medij Bodi eko se bo letos, kot vsako leto predstavil na sejmu Narava-zdravje, kjer boste našli naš vrtnarski svetovalni kotiček in svetovanje o zdravem prehranjevanju in spremembi življenjskega sloga.

sejem narava zdravje

In kaj smo za vsa pripravili letos?

Naša strokovnjakinja za vrt Damjana Benec vam bo v času sejma na voljo za vprašanja in nasvete o ekološkem vrtnarjenju in vrtnarjenju na splošno, vprašali pa jo boste lahko tudi kaj iz področja okrasnih rastlin, ki jim tako radi opazujemo okoli hiše.

Letos se nam bo na sejmu pridružila tudi Tjana Burger, ki vodi Bodi eko šolo zdravega prehranjevanja in navad ter pomaga spreminjati življenja udeležencev delavnic. Vprašali jo boste lahko o prehrambenih navadah, spremembi življenjskega sloga in o izbiri vadbe za vaše telo.

Delavnice in mini šola vrtnarjenja

- Oglas -

Pripravili smo tudi mini delavnice, ki so zanimive tako za otroke kot za odrasle in kjer boste zvedeli vse o:

Gojenje vrtne kreše: Na delavnicah bodo otroci spoznali vrtno krešo. Videli kako raste in slišali predloge kako lahko krešo tudi uporabljajo. Seme vrtne kreše pa bodo lahko posejali v lončke in jih odnesli s seboj domov. Doma lahko nadaljujejo z vzgojo kreše.

Gojenje kalčkov: Na delavnici bo predstavljen postopek gojenja kalčkov po posameznih fazah. Razložili bomo kaj pomeni namakanje semen in koliko namakanja za posamezna semena, koliko in zakaj izplakovati semena ter kako kalčke shranjevati.

Na sejmu Narava-zdravje nas boste našli od 5. do 8. novembra 2015 v dvorani A2 – KOCKA.

Več o sejmu in programih najdete tukaj >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×