Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.
RubrikeDogodkiBodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

Bodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

MORDA VAS ZANIMA

Prvi teden novembra prihaja na Gospodarsko razstavišče že 46. sejem Narava-zdravje.

- Oglas -

Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Tudi naš medij Bodi eko se bo letos, kot vsako leto predstavil na sejmu Narava-zdravje, kjer boste našli naš vrtnarski svetovalni kotiček in svetovanje o zdravem prehranjevanju in spremembi življenjskega sloga.

sejem narava zdravje

In kaj smo za vsa pripravili letos?

Naša strokovnjakinja za vrt Damjana Benec vam bo v času sejma na voljo za vprašanja in nasvete o ekološkem vrtnarjenju in vrtnarjenju na splošno, vprašali pa jo boste lahko tudi kaj iz področja okrasnih rastlin, ki jim tako radi opazujemo okoli hiše.

Letos se nam bo na sejmu pridružila tudi Tjana Burger, ki vodi Bodi eko šolo zdravega prehranjevanja in navad ter pomaga spreminjati življenja udeležencev delavnic. Vprašali jo boste lahko o prehrambenih navadah, spremembi življenjskega sloga in o izbiri vadbe za vaše telo.

Delavnice in mini šola vrtnarjenja

- Oglas -

Pripravili smo tudi mini delavnice, ki so zanimive tako za otroke kot za odrasle in kjer boste zvedeli vse o:

Gojenje vrtne kreše: Na delavnicah bodo otroci spoznali vrtno krešo. Videli kako raste in slišali predloge kako lahko krešo tudi uporabljajo. Seme vrtne kreše pa bodo lahko posejali v lončke in jih odnesli s seboj domov. Doma lahko nadaljujejo z vzgojo kreše.

Gojenje kalčkov: Na delavnici bo predstavljen postopek gojenja kalčkov po posameznih fazah. Razložili bomo kaj pomeni namakanje semen in koliko namakanja za posamezna semena, koliko in zakaj izplakovati semena ter kako kalčke shranjevati.

Na sejmu Narava-zdravje nas boste našli od 5. do 8. novembra 2015 v dvorani A2 – KOCKA.

Več o sejmu in programih najdete tukaj >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×