DomovRubrikeDogodkiBodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

Bodi eko na sejmu Narava-zdravje 2015

Prvi teden novembra prihaja na Gospodarsko razstavišče že 46. sejem Narava-zdravje.

- Oglas -

Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Tudi naš medij Bodi eko se bo letos, kot vsako leto predstavil na sejmu Narava-zdravje, kjer boste našli naš vrtnarski svetovalni kotiček in svetovanje o zdravem prehranjevanju in spremembi življenjskega sloga.

sejem narava zdravje

In kaj smo za vsa pripravili letos?

Naša strokovnjakinja za vrt Damjana Benec vam bo v času sejma na voljo za vprašanja in nasvete o ekološkem vrtnarjenju in vrtnarjenju na splošno, vprašali pa jo boste lahko tudi kaj iz področja okrasnih rastlin, ki jim tako radi opazujemo okoli hiše.

- Oglas -

Letos se nam bo na sejmu pridružila tudi Tjana Burger, ki vodi Bodi eko šolo zdravega prehranjevanja in navad ter pomaga spreminjati življenja udeležencev delavnic. Vprašali jo boste lahko o prehrambenih navadah, spremembi življenjskega sloga in o izbiri vadbe za vaše telo.

Delavnice in mini šola vrtnarjenja

Pripravili smo tudi mini delavnice, ki so zanimive tako za otroke kot za odrasle in kjer boste zvedeli vse o:

Gojenje vrtne kreše: Na delavnicah bodo otroci spoznali vrtno krešo. Videli kako raste in slišali predloge kako lahko krešo tudi uporabljajo. Seme vrtne kreše pa bodo lahko posejali v lončke in jih odnesli s seboj domov. Doma lahko nadaljujejo z vzgojo kreše.

Gojenje kalčkov: Na delavnici bo predstavljen postopek gojenja kalčkov po posameznih fazah. Razložili bomo kaj pomeni namakanje semen in koliko namakanja za posamezna semena, koliko in zakaj izplakovati semena ter kako kalčke shranjevati.

- Oglas -

Na sejmu Narava-zdravje nas boste našli od 5. do 8. novembra 2015 v dvorani A2 – KOCKA.

Več o sejmu in programih najdete tukaj >>

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×