0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiAli pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

MORDA VAS ZANIMA

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti. Ponavljajoče se številke lahko namreč skrivajo pomembno sporočilo …

- Oglas -

Ena

Ponavljanje števila ena naj bi bilo povezano s hlepenjem po nečem novem. Gre za znak, da je končno napočil čas za to, da stopite v ospredje in zasijete v polnem sijaju. Priporočljivo je, da si najprej vzamete nekaj časa zase in pripravite dober načrt. Ko boste začutili, da ste pripravljeni, ne odlašajte predolgo, saj se lahko vrata, ki jih je vesolje odprlo za vas, zelo hitro ponovno zaprejo.

Dve

Število dve se pogosto povezuje z odnosi in z ravnovesjem. Ozrite se okoli sebe in poglejte, kdo so tiste osebe, na katere se lahko resnično zanesete. Morda boste ugotovili, da nekatere ljudi dojemate kot samoumevne in da bi jim morali posvetiti več pozornosti. Po drugi strani pa se bo najverjetneje izkazalo, da vam nekatere osebe jemljejo precej več, kot vam dajejo.

Tri

Število tri naj bi bilo povezano s transcendentnim, duhovnim. Obenem pa gre tudi za znak celjenja. Gre za število, ki povezuje telo, um in duha. Razmislite, ali morda že predolgo zanemarjate enega od teh vidikov, in naredite načrt, ki vam bo pomagal doseči ravnovesje.

- Oglas -

Štiri

Ponavljanje števila štiri je povezano z močno željo po varnosti in stabilnosti. Če pogosto opažate številčne vzorce, ki temeljijo na številu štiri, je lahko to znak, da iščete na napačnem koncu. Občutka stabilnosti in varnosti vam ne more dati nihče drug, če ne boste tega občutka najprej odkrili oziroma razvili v sebi.

Pet

Število pet je povezano s spontanostjo in radikalnimi spremembami. Če pogosto opažate to število oziroma vzorce, sestavljene iz števila pet, gre po mnenju numerologov za znak, da ste se pretirano navadili na rutino. Čeprav vam daje občutek varnosti, ne more zadovoljiti vseh vaših potreb. Vsaj občasno si privoščite malce več spontanosti in preverite, kaj se skriva na drugi strani vaše ograje – tako metaforične kot dobesedne.

Šest

Kombinacijo »666« običajno povezujemo z negativnimi sporočili, toda numerologi so prepričani, da je tovrstno dojemanje pretirano poenostavljeno. Šestice naj bi nas namreč opominjale na to, da so nasprotja pogosto komplementarna. Brez teme ni svetlobe, brez žalosti ni sreče, brez padcev ni vzponov. Če ste trenutno v zelo slabi koži, vam vesolje najverjetneje pošilja znak, da so na obzorju lepši časi.

Sedem

Ponavljanje števila sedem naj bi v sebi skrivalo sporočilo, da je čas za poglobljen razmislek o tem, ali ste resnično zadovoljni s svojim življenjem. Kaj je tisto, kar vas najbolj moti, in kako lahko to spremenite? Poskus sprememb najverjetneje ne bo preprost, vendar se bo vložena energija zagotovo bogato obrestovala.

Osem

Pomembno je, da znate poskrbeti zase, vendar je prav tako pomembna skupnost. Ponavljanje števila osem vas opominja, da se boste počutili precej bolje, če boste poskušali darove, ki so vam bili dani, oziroma talente, ki ste jih razvili, deliti z drugimi. Razmislite o tem, kako lahko prispevate k boljšemu svetu in s tem pomagate tudi sebi.

- Oglas -

Devet

Vse svoje moči ste vložili v doseganje cilja, ki ste si ga zastavili, zdaj pa vam je zmanjkalo energije za praznovanje. Ponavljanje števila devet lahko razumete kot znak, da ste si zaslužili počitek. Vzemite si čas za regeneracijo, hkrati pa za razmislek o poglavju vašega življenja, ki se počasi končuje. Pri tem imejte v mislih, da vsak konec v sebi skriva priložnost za nov začetek. Število devet je tako nekakšen povezovalni člen med tistim, kar se poslavlja, in tistim, kar se šele rojeva.

.

NAJNOVEJŠE