Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeZmenek z drugo obleko

Zmenek z drugo obleko

MORDA VAS ZANIMA

Konzorcij Tovarna dela – Tekstil  in Bodi eko vas vljudno vabimo na edinstveno modno revijo Zmenek z drugo obleko, na kateri vsaka kreacija v sebi nosi zgodbo!

- Oglas -

Modna revija bo v sredo, 30. novembra 2011, ob 20.00 uri v prostorih Mednarodnega grafičnega centra in Art Caffe grajske kavarne v Tivolskem gradu v Ljubljani.

Modna revijaModna revija Zmenek z drugo obleko podira močno zabetonirane predsodke pred nošenjem rabljenih oblačil, saj je celotna kolekcija oblikovana iz kosov oblačil, ki so jih Ekologi brez meja zbrali na izmenjavah oblačil širom po Sloveniji. Ponošena oblačila so se tako s kančkom domišljije in oblikovalskega talenta na najlepši način povrnila v življenje in postala del ekskluzivne modne kolekcije oblačil.

Na modni reviji Zmenek z drugo obleko si boste lahko ogledali kreacije, ki so jih ustvarile modne oblikovalke Jana Koteska, Sergeja Bevc, Irina Miljič, Ines Pusar, Karmen Rovšnik, Tina Rebolj, Tanja Pađan, Urška Pirc, Linda Ogrizek, Urška Petrič, Maruša Bečan, Uršula Mihovec, Darja Rant in Barbara Živčić.

Za styling na modni reviji bodo skrbeli vizažisti oddelka za kozmetiko Visoke šole za storitve VIST, za glasbene sladokusce bo poskrbel kolektiv Danza Macabra Records in ko boste že rahlo utrujeni od vsega dobrega, bodo prav prišla okrepčila Art Caffe Tivoli iz skupine Kaval Group. Medijski partner dogodka je Bodi Eko.

- Oglas -

Vabilo najdete tudi v priponki in velja kot vstopnica za 2 osebi.
Vljudno vas prosimo, da nam prisotnost potrdite do vključno petka, 25. novembra 2011,
na elektronski naslov [email protected].

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×