0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeZmenek z drugo obleko

Zmenek z drugo obleko

MORDA VAS ZANIMA

Konzorcij Tovarna dela – Tekstil  in Bodi eko vas vljudno vabimo na edinstveno modno revijo Zmenek z drugo obleko, na kateri vsaka kreacija v sebi nosi zgodbo!

- Oglas -

Modna revija bo v sredo, 30. novembra 2011, ob 20.00 uri v prostorih Mednarodnega grafičnega centra in Art Caffe grajske kavarne v Tivolskem gradu v Ljubljani.

Modna revijaModna revija Zmenek z drugo obleko podira močno zabetonirane predsodke pred nošenjem rabljenih oblačil, saj je celotna kolekcija oblikovana iz kosov oblačil, ki so jih Ekologi brez meja zbrali na izmenjavah oblačil širom po Sloveniji. Ponošena oblačila so se tako s kančkom domišljije in oblikovalskega talenta na najlepši način povrnila v življenje in postala del ekskluzivne modne kolekcije oblačil.

Na modni reviji Zmenek z drugo obleko si boste lahko ogledali kreacije, ki so jih ustvarile modne oblikovalke Jana Koteska, Sergeja Bevc, Irina Miljič, Ines Pusar, Karmen Rovšnik, Tina Rebolj, Tanja Pađan, Urška Pirc, Linda Ogrizek, Urška Petrič, Maruša Bečan, Uršula Mihovec, Darja Rant in Barbara Živčić.

- Oglas -

Za styling na modni reviji bodo skrbeli vizažisti oddelka za kozmetiko Visoke šole za storitve VIST, za glasbene sladokusce bo poskrbel kolektiv Danza Macabra Records in ko boste že rahlo utrujeni od vsega dobrega, bodo prav prišla okrepčila Art Caffe Tivoli iz skupine Kaval Group. Medijski partner dogodka je Bodi Eko.

Vabilo najdete tudi v priponki in velja kot vstopnica za 2 osebi.
Vljudno vas prosimo, da nam prisotnost potrdite do vključno petka, 25. novembra 2011,
na elektronski naslov [email protected].

.

NAJNOVEJŠE