Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.
Ekologija & okoljeZrela a brez gub na naraven način

Zrela a brez gub na naraven način

MORDA VAS ZANIMA

Endospheres terapija za obraz in dekolte je kompresivna mikrovibracija , ki na novo opredeljuje medicinski in estetski pristop,  pri pomlajevanju obraza. Rezultat je podoben botox-u, le da ga dosežemo na 100 % neinvaziven način.

- Oglas -

Terapija stimulira kožo in mišice obraza, vratu in dekolteja s pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic, na ta način spodbudi delovanje fibroblastov, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev in s tem nivo kisika in hranilnih snovi.

Ta nova terapevtska tehnika fiziološko deluje na sprostitev mišic, da se zgladijo izrazne gube na obrazu. Kožo stimulirajo silikonske mikro kroglice, ki ustvarjajo pritisk dvig mišic pri različnih frekvencah, odvisno od tega, kaj želimo doseči: mehčanje, oblikovanje, preoblikovanje in redefiniranje mišic.

- Oglas -

Več o terapiji si lahko preberete ali ogledate kratek film na naši spletni strani: www.sense-club.com

Glavne prednosti terapije:

  • Zgladi gube na obrazu, vratu in dekolteju
  • Dvigne ličnice
  • Redefinira ustnice
  • Odpravlja podočnjke
  • Krepi mišice
  • Ima drenažni učinek
  • Izboljšuje krvni obtok
  • Povečuje celični metabolizem
  • Zmanjšuje obseg

Dejanski učinek je viden takoj in terapija je primerna za vse starosti in tipe kože! V samo nekaj tretmajih boste dosegli dolgotrajen rezultat, ki vas bo pomladil!
Za optimalen rezultat je potrebno 6 enournh terapij enkrat tedensko. Cena ene terapije je 60 eur

Postanite model Endospherne terapije

Med tistimi, ki boste Endospkeres terapijo preizkusile na lastni koži po polovični ceni, bomo izbrali srečnico, ki jo bomo brezplačno pomladili z kompletom vseh 6ih terapij. Kako? Preprosto:  Natisnite priloženi vaučer s 50% poustom za Endospheres terapijo obraza in se naročite na tretma v Sense Wellness club na tel.: 030 388388 . Naslov: Austria Trend Hotel Ljubljan, Dunajska 154. Izbranko bomo objavili do konca decembra zato s prijavo pohitite in postanite naš model ki vas bomo polepšali in pomladili za praznične decemberske dni.

Predstavitvena informacija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×