Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiZračna dieta

Zračna dieta

MORDA VAS ZANIMA

Veliko bizarnih diet obstaja, a v tekmi za najbolj bizarno definitivno zmaga dieta, ki se jo je lotila pevka Madonna. Imenuje se zračna dieta.

- Oglas -

Kraljica popa je nekaj let nazaj poskrbela za pravi škandal in od takrat slovi njena dieta za najbolj neumno dieto vseh časov. Ker smo v obdobju, ko veliko žensk trenira in se prehranjuje bolj pazljivo zaradi bližnje sezone kopalk, vam predstavljamo dieto, katere se enostavno ne lotiti. Nikoli. Preveč je bizarna in škodljiva.

Madonna

Kako je videti zračna dieta?

Skuhaš si hrano, postaviš jo na krožnik, jo narežeš, natakneš na vilice in … Odložiš vilice. Nahraniš se z vonjem hrane. Pika. Kaj torej lahko uživaš? Le vodo. Za kosilo si je celo privoščila vročo vodo s soljo. Madonna si je v tistem obdobju veliko kuhala, a nič pojedla.

Ni nam jasno, kako se lahko kdo tako norčuje iz zdravja in hrane. Videti je kot šala. Še bolj smešno je dejstvo, da je jo je neka ameriška revija razglasila za dieto leta.

- Oglas -

Veliko zvezdnic se loti nenavadnih diet, saj imajo roke, do katerih morajo zgubiti odvečno težo. Elizabeth Hurley je na primer jedla cel teden le juhe. Kdaj pa kdaj si je vanjo dodala košček piščanca, a vseeno dieta ni zdrava, saj povzroči pomanjkanje pomembnih snovi, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje. Tudi Beyonce je enkrat poskusila dieto, v kateri ni jedla drugega kot smutije, juhe, limonade, vodo, čaj in odvajala. Megan Fox je pred vsakim obrokom spila kozarec kisa. Le-ta naj bi zaviral lakoto in topil maščobe.

Poudarjamo, da so dotične diete izredno nevarne in vam priporočamo, da se jim izognete v velikem loku.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×