RubrikeZanimivostiZračna dieta

Zračna dieta

MORDA VAS ZANIMA

Veliko bizarnih diet obstaja, a v tekmi za najbolj bizarno definitivno zmaga dieta, ki se jo je lotila pevka Madonna. Imenuje se zračna dieta.

- Oglas -

Kraljica popa je nekaj let nazaj poskrbela za pravi škandal in od takrat slovi njena dieta za najbolj neumno dieto vseh časov. Ker smo v obdobju, ko veliko žensk trenira in se prehranjuje bolj pazljivo zaradi bližnje sezone kopalk, vam predstavljamo dieto, katere se enostavno ne lotiti. Nikoli. Preveč je bizarna in škodljiva.

Madonna

Kako je videti zračna dieta?

Skuhaš si hrano, postaviš jo na krožnik, jo narežeš, natakneš na vilice in … Odložiš vilice. Nahraniš se z vonjem hrane. Pika. Kaj torej lahko uživaš? Le vodo. Za kosilo si je celo privoščila vročo vodo s soljo. Madonna si je v tistem obdobju veliko kuhala, a nič pojedla.

Ni nam jasno, kako se lahko kdo tako norčuje iz zdravja in hrane. Videti je kot šala. Še bolj smešno je dejstvo, da je jo je neka ameriška revija razglasila za dieto leta.

- Oglas -

Veliko zvezdnic se loti nenavadnih diet, saj imajo roke, do katerih morajo zgubiti odvečno težo. Elizabeth Hurley je na primer jedla cel teden le juhe. Kdaj pa kdaj si je vanjo dodala košček piščanca, a vseeno dieta ni zdrava, saj povzroči pomanjkanje pomembnih snovi, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje. Tudi Beyonce je enkrat poskusila dieto, v kateri ni jedla drugega kot smutije, juhe, limonade, vodo, čaj in odvajala. Megan Fox je pred vsakim obrokom spila kozarec kisa. Le-ta naj bi zaviral lakoto in topil maščobe.

Poudarjamo, da so dotične diete izredno nevarne in vam priporočamo, da se jim izognete v velikem loku.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×