0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeŽenska se identificira kot "ekoseksualka" in je v razmerju s hrastom

Ženska se identificira kot “ekoseksualka” in je v razmerju s hrastom

MORDA VAS ZANIMA

Ženska, ki trdi, da je ekoseksualka, je svojo strast do narave pripeljala do skrajnosti, ko se je zaljubila v hrast.

- Oglas -

Po njenih besedah jo je veliko drevo prevzelo in napolnilo z energijo.

Po prebrani knjigi z naslovom “Here Come the Ecosexuals” (Prihajajo ekoseksualci) je ženska po imenu Flora Semyonova, sama sebe opisala kot velika ljubiteljica narave.

Ko se je leta 2020 preselila v Britansko Kolumbijo, je začela hrepeneti po rastlinah.

- Oglas -

Med vsakodnevnimi sprehodi v naravi je Semyonova, ki je znana tudi kot pripovedovalka erotičnih zgodb, povedala, da je njeno pozornost pritegnil ogromen hrast.

Trdi, da je povezavo med njima prvič opazila v zimski sezoni, nato pa se je le-ta krepila do poletja 2021.

Kot pravi Semyonova, sta ji najbolj romantična hrepenenja občutek, da jo podpira trdno in veliko drevo.

Čeprav se morda zdi nenavadno, kako se to “razmerje” lahko zeplete v nekaj romantičnega, Flora pove, da se takšnega občutka z drugimi ljudmi preprosto ne da primerjati, s čimer bi se verjetno marsikdo strinjal.

“Prisotnost drevesa je tisto, kar iščem pri partnerju,” je povedala Flora. Dodaja, da ta fantazija ni vzdržna, saj je iskanje novega partnerja lahko zelo drugačno od doživljanja energije iz drevesa.

- Oglas -

Prav tako navaja, da se z drevesom ne povezuje na fizični ravni. V nasprotju s splošnim prepričanjem, pri ekoseksualnosti ne gre za intimnost med naravo in ljudmi, vendar za raziskovanje povezanosti z okoljem. Zanjo je opazovanje menjave letnih časov erotično dejanje, v katerem uživa.

Zaradi tega hrepenenja po rastlinah bi lahko marsikdo pomislili, da gre za čudne fanzaije. Vendar ekoseksualnost po njenih besedah najdemo že pri marsikom.

Flora verjame, da bi zmožnost povezovanja z naravo lahko pomagala izboljšati naše okolje ter pomagala rešiti različna podnebna vprašanja.

.

NAJNOVEJŠE