0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeŽena Brucea Willisa je spregovorila o njegovem stanju

Žena Brucea Willisa je spregovorila o njegovem stanju

MORDA VAS ZANIMA

Bruce Willis se že nekaj časa bori z zahrbtno boleznijo, zaradi katere mu počasi uhaja spomin, prenehati pa je moral tudi igrati. Njegova žena Emma Hemming Willis je pred kratkim potrdila hudo novico o njegovem stanju, da gre za demenco, ki je razžalostila njegove oboževalce, še težje pa z njegovo boleznijo soočajo njegovi najbližji.

- Oglas -

Ko so jo na nedavnem dogodku novinarji vprašali o njegovem stanju, je preprosto rekla, da je “težko vedeti”, ali sploh ve za svojo diagnozo ali ne.

Emma Hemming Willis
Emma Hemming Willis in Bruce Willis

Bruce Willis se je boril z afazijo (diagnoza, ki vpliva na sposobnost govorjenja ali razumevanja jezika) in oboževalci so upali na ugodnejši izid, čeprav so bili žalostni nad dejstvom, da se je bolezen tako hitro poslabšala. Ko je v javnost prišla novica, da ima priljubljeni igralec frontotemporalno demenco, so oboževalci spoznali, da nekega velikega izboljšanja žal ni več za pričakovati in da ga najverjetneje ne bomo več videli v novem filmu na velikih platnih.

Nekdanji hollywoodski igralec ima še vedno rad svojo družino, ki se po njegovi diagnozi združuje okoli njega. Njegova žena Emma je tudi njegova negovalka. Dela vse, kar je v njeni moči, da bi pomagala svojemu možu, želi pa tudi ozaveščati o njegovem stanju. Ob svetovnem tednu ozaveščanja o frontotemporalni demenci je nastopila celo v oddaji Today Show. Spregovorila je o tem, da je moževo bolezen težko sprejemati in prenašati in da se družina še vedno bori z njo. Vprašali so jo, ali Bruce ve, ali ima frontotemporalno demenco, in ob tem je postala zelo čustvena in preprosto rekla: “Težko je vedeti.”

- Oglas -
Demi Moore
Krožijo celo govorice, da se je Demi Moore, njegova bivša žena, preselila k družini, da bi pomagala.

Nadaljevala je z besedami: »Demenca je težka. Težko je osebi z diagnozo, težko je tudi družini. To ni nič drugače za Brucea, ne mene, ne naša dekleta. Ko pravijo, da je to družinska bolezen, res je. »Mislim, da je bil blagoslov in prekletstvo, da z diagnozo končno razumem, kaj se dogaja z njim, da sem lahko to sprejela. “Zaradi tega ni nič manj boleče, ampak to, da sprejemaš in veš, kaj se dogaja vsem olajša stvari.”

Njegova družina je zanj naredila, kar je lahko, kljub dejstvu, da se je njegovo zdravje poslabšalo. Krožijo celo govorice, da se je Demi Moore, njegova bivša žena, preselila k družini, da bi pomagala. Emma je sebe opisala kot skrbno partnerico in rekla, da so v družini zelo pošteni in odprti. »Nočem, da bi bila diagnoza očeta ali katera koli oblika demence povezana s kakršno koli stigmo ali sramom za otroke.« »V našem življenju se dogaja toliko lepih stvari. Zame je zelo pomembno, da dvignem pogled od žalosti, da lahko vidim, kaj se dogaja okoli nas. Bruce bi resnično želel, da smo dobre volje. To bi res želel zame in za našo družino. »On je darilo, ki kar naprej daje. Ljubezen, potrpežljivost, odpornost … Zame to ni moje območje udobja. Ampak to je Bruceova moč.«

.

NAJNOVEJŠE