Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaMicelarna voda: Za odstranjevanje ličil, prijazna do kože

Micelarna voda: Za odstranjevanje ličil, prijazna do kože

MORDA VAS ZANIMA

Micelarna voda predstavlja revolucijo v čiščenju obraza. V članku si preberite kaj točno je to, kakšne so njene lastnosti in katero izbrati.

- Oglas -

Včasih so bile ženske prepričane, da je najboljše sredstvo za odstranjevanje ličil in nečistoče voda, milo, čistilno mleko in podobno. Danes ta teza ne drži več. Miceralna voda je nov produkt, ki je zaslovel zelo hitro. Če ne drugega, je ni potrebno spirati kot mleko.

Micelarna voda za odstranjevanje ličil in nego obraza

Formula micelarne vode je, da je sestavljena iz micelov,drobnih molekul maščobnih kislin, ki se raztopijo v mehko vodo. Micele privlačijo nečistoče in olja, zato se ob nanosu na kožo povežejo in razgradijo dotične snovi. Vse, kar potrebujete je košček vate, s katero zbrišete odvečno tekočino z obraza. Zelo je priporočljiva za punce, ki majo bolj občutljivo kožo, saj se vam ne bodo pojavili madeži, ne boste imele mastne kože. Sicer drži, da micelarna voda ne odstrani vodoodpornih ličil, je pa zelo koži prijazna. Koži predstavlja pravo osvežitev.

Zakaj ne uporabiti vode iz pipe? Ker vsebuje apno! Le-ta pa kožo napade in jo dehidrira, lahko jo celo zamaže na dolgi rok.

Ko kupujete micelarno vodo, bodite pozorni, katero izberete. Ker je v hitrem času postala »must have« izdelek, je na trgu veliko slabih približkov. Česa ne sme vsebovati? Parabenov, silikona, kovin in barvil.

Kako lahko naredite micelarno vodo kar doma?

- Oglas -

Univerzalni očiščevalni izdelek lahko naredite kar sami doma. Potrebujete 100 mililitrov vrtničnega ali kamiličnega čaja, žličko blagega BIO šampona, žlička aloa vere in dve žlički destilirane vode.  Zmešajte sestavine in izmerite pH vode, ki mora biti med 5,5 in 6. Uporabljajte jo največ dva tedna.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×