Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Ekologija & okoljeZačela se je Mednarodna kolesarska tura Sava 2013

Začela se je Mednarodna kolesarska tura Sava 2013

MORDA VAS ZANIMA

Dan Save, 1. junij, obeležujejo savske države, pogodbenice Okvirnega sporazuma o Savskem bazenu, med katerimi je tudi Slovenija. Namen tega je vključevanje vseh uporabnikov voda in najširše javnosti k izvajanju konkretnih ukrepov za trajnostno rabo vodnih virov.

- Oglas -

Sava

V okviru dneva Save so se v soboto, 25. maja, na 850 kilometrov dolgo pot od izvira Save Dolinke (Zelenci, Kranjska gora) do Beograda odpravili kolesarji, udeleženci Mednarodne kolesarske ture Sava 2013. Gre za razvojni projekt kolesarskih poti vzdolž bazena, ki ga vodi Mednarodna komisija za Savski bazen v okviru svojih prizadevanj za razvoj rečnega turizma v porečju Donave. Cilj Mednarodne kolesarske ture Sava 2013 je tudi ozaveščanje o temah, povezanih z obeleževanjem 1. junija, dneva Save.

Mednarodna kolesarska tura Sava 2013 med seboj povezuje štiri države, in sicer Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino ter Srbijo. Na spletni strani Ministrstva za kmetijstvo in okolje so zapisali, da bodo kolesarji, ki jih je na pot od Zelencev v Kranjski gori pospremil dež, na cilj 30. maja pripeljali tudi vzorce vode iz celotne trase. V Beograd bodo tako prinesli svojevrstno sporočilo o kakovosti vode v povodju  Save, sporočilo kolesarske ture pa bodo predstavili tudi udeležencem 4. zasedanja pogodbenic Okvirnega sporazuma o Savskem bazenu, ki bo potekal 31. maja v Sarajevu, so še sporočili. Z navedeno prireditvijo se Slovenija dejavno vključuje tudi v obeleževanje letošnjega Mednarodnega leta sodelovanja na področju voda in konkretno izvajanje slogana Vode povezujejo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×