0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaZ rožmarinom nad mastne lase

Z rožmarinom nad mastne lase

MORDA VAS ZANIMA

So vaši lasje mastni in prilepljeni na lasišče, četudi ste jih umili včeraj zvečer? Za to so krive žleze lojnice, ki se nahajajo tik pod površjem kože. Izločajo loj, ki je sestavljen iz maščobnih kislin in varuje kožo na vašem lasišču.

- Oglas -

Genetika stres, hormoni in prepogosto umivanje las so možni povzročitelji opisane tegobe, ki je sicer ne uvrščamo med resne probleme, vendar nas kaj hitro lahko spravi v zadrego. Za odpravo mastnih las si jih začnite umivati z močnim rožmarinovim čajem ali z limonado.

Domači šampon za mastne lase

Rožmarinov čaj

Namesto z vodo si lase začnite umivati z rožmarinovim čajem. Močan rožmarinov čaj ima čudovit vonj, poleg tega vsebuje eterična olja, ki pripomorejo k manjšemu izločanju loja na vašem lasišču. Vsakič, ko si boste umivali lase, si po zadnjem izpiranju lase sperite še z rožmarinovim čajem.

- Oglas -

Limonada

Tekočino za izpiranje las si pripravite iz soka dveh limon in litra vode. Po umivanju z vašim običajnim šamponom si lase sperite še s sveže pripravljeno limonado, nato počakajte 5 minut, da bo limonin sok iz vašega lasišča odstranil odvečna olja, si lase sperite še z vodo in jih osušite.

NAJNOVEJŠE