0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaZ naravnim pripravkom do negovanega in navlaženega lasišča

Z naravnim pripravkom do negovanega in navlaženega lasišča

MORDA VAS ZANIMA

Zdravo lasišče spodbuja rast močnih las skozi celotno življenjsko dobo. Ko je vaše lasišče nezdravo, suho ter srbeče, slednje stanje lahko močno vpliva na zdravje vaših las. Če imate probleme z neprestanim praskanjem svojega lasišča in če v njem opazite morebitne bele kosme prhljaja, imate zagotovo »nezdravo« lasišče. Vzrok za to je lahko dehidracija, trdota vode s katero si umivate lase, neizprosni kemični šamponi ali styling izdelki, hladno podnebje in navsezadnje tudi neprimerna prehrana.

- Oglas -

Za zdravje vašega lasišča morate poskrbeti tako od znotraj kot tudi od zunaj. Recept, ki vam ga ponujamo bo omogočil naraven proces regeneracije površine lasišča, da ta ponovno vzpostavi ravnovesje. Piling oziroma maska bo odstranila sloj mrtvih celic ter okrepila povrhnjico.

pripravek za lase piling

Potrebujete:

- Oglas -
  • ¼ skodelice ananasa,
  • ½ skodelice ekološko pridelanega pinjenca,
  • ½ skodelice svežega aloe vera gela,
  • ¼ skodelice ekološko pridelanega kokosovega olja.

 

Priprava in uporaba:

Vse sestavine stresite v mešalnik s katerim jih mešate toliko časa dokler ne dobite gladke zmesi. To nanesite na vaše lasišče kjer jo pustite delovati 30 minut. Po končanem delovanju masko dobro sperite. Če je možno, s šamponiranjem nadaljujte naslednji dan saj boste na ta način sestavinam omogočili, da prodrejo v lasišče in opravijo svoje delo. Postopek ponavljajte dvakrat na teden in v enem mesecu boste opazili pozitivno spremembo v zdravju vašega lasišča.

.

NAJNOVEJŠE