Oči – to nam lahko povedo o našem zdravju

Oči lahko razkrijejo ogromno o našem zdravju. Z napredkom sodobne tehnologije so se tako odprle zanimive možnosti neinvazivnih diagnostičnih metod.

Poletni horoskop 2022

Kaj si lahko obetate od tokratnega poletja? Vam bodo zvezde naklonjene ali se morate pripraviti na specifične izzive? Odgovori vas čakajo v poletnem horoskopu 2022 …

Eko poroka: 5 nasvetov za okolju prijaznejše poročno slavje

Poroke so namreč pogosto zelo obremenjujoče za okolje. Vendar pa lahko na srečo organizirate prečudovito »eko poroko«.

Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Vodni post

MORDA VAS ZANIMA

Če menite, da ste dovolj samodisciplinirani, se odločite za vodni post. Pitje vode velja za enega najbolj učinkovitih načinov razstrupljevanja telesa. Pri tem je treba vzeti v obzir dejstvo, da ima takšen post pri današnjem načinu prehranjevanja lahko tudi negativne posledice. Ko uživamo zgolj vodo, se v tkiva sproščajo toksini iz vsega telesa, kar ima lahko neprijetne posledice za zdravje, z vodo pa tudi izpiramo nekatere koristne snovi.
Vodni postČe je teh snovi (npr. mineralov) v telesu zaradi načina prehranjevanja že tako premalo, imamo lahko zaradi pretiranega vnašanja vode v telo stranske učinke, npr. mišične krče. Naštetim neprijetnostim se lahko izognemo tako, da namesto same vode uživamo ob postu vodo z limono, temnim javorjevim sirupom ali kajenskim poprom. Takšen post lahko izvajate dlje časa. V primeru, da želite telo popolnoma očistiti, vztrajajte, dokler zdržite (a le do zdrave mere razumnega). Dodatki vodne strupe, ki se izpustijo v kri, pomagajo izločiti iz telesa in na ta način preprečijo ponovno absorpcijo v telo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×