Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.
Zdravje & prehranaVino za srce

Vino za srce

MORDA VAS ZANIMA

Dr. Hertzka, ki je splošni zdravnik za naravno zdravljenje v Konstanzi pravi, da recept ‘vino za srce’ kaže velike uspehe in izboljšanje pri raznovrstnih srčnih obolenjih in slabostih ter pri angini pektoris.
Rdeče vino za srce

Recept: Vino za srce

- Oglas -

10 svežih peteršiljevih stebel skupaj z listi damo v 1 l čistega, naravnega rdečega ali črnega vina, zraven pa dodamo 2 – 3 žlice čistega vinskega kisa.
Kuhamo 10 minut na malem plamenu in pazimo, da se ne speni. Nato dodamo 300g čebeljega medu in rahlo kuhamo še 4 minute.
Vroče vino precedimo in še vroče nalijemo v steklenice, ki smo jih predhodno izprali z malo močnega alkohola. Dobro zapremo. Usedlina, ki se pojavi na dnu, ni škodljiva in jo lahko mirno pijemo z vinom.

Dr. Hertzka še svetuje: “Če čutite svoje srce, vzemite eno, dve ali tri in tudi več jedilnih žlic tega vina na dan in zbadanje okrog srca (zaradi vremenskih sprememb ali po razburjenjih) se bo umirilo.”

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×