Vino za srce

Dr. Hertzka, ki je splošni zdravnik za naravno zdravljenje v Konstanzi pravi, da recept ‘vino za srce’ kaže velike uspehe in izboljšanje pri raznovrstnih srčnih obolenjih in slabostih ter pri angini pektoris.
Rdeče vino za srce

Recept: Vino za srce

- Oglas -

10 svežih peteršiljevih stebel skupaj z listi damo v 1 l čistega, naravnega rdečega ali črnega vina, zraven pa dodamo 2 – 3 žlice čistega vinskega kisa.
Kuhamo 10 minut na malem plamenu in pazimo, da se ne speni. Nato dodamo 300g čebeljega medu in rahlo kuhamo še 4 minute.
Vroče vino precedimo in še vroče nalijemo v steklenice, ki smo jih predhodno izprali z malo močnega alkohola. Dobro zapremo. Usedlina, ki se pojavi na dnu, ni škodljiva in jo lahko mirno pijemo z vinom.

Dr. Hertzka še svetuje: “Če čutite svoje srce, vzemite eno, dve ali tri in tudi več jedilnih žlic tega vina na dan in zbadanje okrog srca (zaradi vremenskih sprememb ali po razburjenjih) se bo umirilo.”

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×