0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiV pustne Benetke z vlakom

V pustne Benetke z vlakom

MORDA VAS ZANIMA

Približuje se mesec karnevalov, ko smo lahko vsaj en dan nekdo drug. Pridružite se nam na nepozabnem izletu z vlakom in obiščite največji karneval v Evropi v Benetkah za 39 €. Lahko pa si ogledate pustne povorke v sosednjih državah z vlakom že od 20 € dalje.

- Oglas -

Pustni karneval Benetke

Karnevalski vlak v Benetke

Med karnevalom Benetke dobesedno preplavijo množice turistov. Bogati kostumi in pravljične maske prevzamejo še tako hladnega obiskovalca, kajti karneval je brez dvoma prava paša za oči. V središče karnevalskega dogajanja v Benetkah se letos lahko odpravite s posebnim vlakom (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/na-izlet-tujina/posebni-vlak-na-beneski-karneval). Ta bo v soboto, 18. februarja, ob 4. uri zjutraj odpeljal z ljubljanske železniške postaje, v Benetke pa pripeljal ob 9.42. Od Beneškega karnevalskega vzdušja se bo potrebno posloviti ob 21.10, ko bo karnevalski vlak odpeljal proti Ljubljani. Izlet v Benetke stane 39 €. V ceni so vključeni povratna vozovnica za karnevalski vlak, spremljava v vlaku, organizacija izleta in … presenečenje!

Dodatne informacije in rezervacije:

- Oglas -
  • v Infocentru Ljubljana, Celje in Maribor
  • po elektronski pošti: [email protected]
  • na telefonski številki: 01 29 13 391

S 70-odstotnim popustom na karneval v Opatiji

Odpeljite se do jadranske Nice in si oglejte tradicionalni Opatijski karneval. Lahko se boste sprehodili po 12 kilometrov dolgem sprehajališču, si privoščili kavo v opatijski kavarni. Vmes se lahko ustavite tudi na Reki, kjer se vsako leto zbere okrog osem tisoč udeležencev v karnevalski povorki, katero si ogleda okrog sto tisoč obiskovalcev.

Pustovanje v OpatijiV Opatijo (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/destinacije/hrvaska/opatija ) in na Reko ( https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/destinacije/hrvaska/reka) vozi vlak iz Ljubljane ob 6.20. V Opatijo pripelje ob 8.50, na Reko pa ob 9.02. Proti domu se odpeljete z Reke ob 20.40 oziroma iz Opatije ob 20.53. Za povratno vozovnico v Opatijo oz. na Reko boste odšteli 22,40 oz. 24,00 €. Če boste potovali v skupini, boste potovali še ugodneje. Najceneje bodo potovali mladi do 20 let  in kar s 70-odstotnim popustom (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/popusti-in-ugodnosti/popust-za-mlade) . Skupina šestih mladih do 20 let bo tako za povratno vozovnico v Opatijo odštela le 8 € po osebi, na Reko pa 9 € po osebi.

Stoletni karneval v Beljaku z vlakom za 20 €

Beljaški karneval ima že stoletno tradicijo. Vrhunec prireditve je pustna povorka skozi središče mesta. Na povorki nastopi vsako leto okrog 150 skupin oziroma več kakor tri tisoč mask. Glasbene skupine na trgih pa ogrevajo vzdušje od jutranjih ur. Med Ljubljano in Beljakom pelje več vlakov na dan (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/destinacije/avstrija/beljak).

Stoletni karneval v BeljakuPovratna vozovnica Regio AS  (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/destinacije/avstrija/regio-as) iz Ljubljane stane 20 €, za otroka do 15 let pa 10 €. Še ugodneje boste potovali v skupini do pet oseb, in sicer z vozovnico City Star (https://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/popusti-in-ugodnosti/city-star-international), za katero boste odšteli le 13,02 € na osebo in jo morate vsaj tri dni pred potovanjem. Tudi v Beljak bodo najceneje potovale skupine mladih do 20 let – kar s 70-odstotnim popustom, tako bo šest mladih do 20 let za povratno vozovnico v Beljak odštelo le 12,80 € po osebi.

- Oglas -

Nagradna igra – Brezplačno na karneval v Benetke

Obišči nas na FB profilu Grem z vlakom (https://www.facebook.com/grem.z.vlakom), odgovori na nagradno vprašanje in se brezplačno zapelji na karneval v Benetke.

Oglasno sporočilo

.

NAJNOVEJŠE