0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeUstekleničena voda Namizo – izberite kakovost!

Ustekleničena voda Namizo – izberite kakovost!

MORDA VAS ZANIMA

V Hotelu Sava Rogaška se s hotelirstvom ukvarjajo že od leta 2000, v vseh teh letih pa so pogrešali reprezentativno tržno znamko ustekleničene vode, ki bi jo lahko ponudili gostom. Zato so se odločili, da na podlagi bogatih izkušenj sami ponudijo ustekleničeno vodo Namizo posebej za segment HORECA. Namizo je slovenska voda izpod Boča pri Rogaški Slatini z edinstveno zgodbo dovršenega oblikovanja, odločne ekološke note in izbrane kakovosti.

- Oglas -

Voda za zdravje

Človeško telo potrebuje povprečno vsaj dva litra vode na dan, ob večjih naporih tudi več. Vodo moramo nadomeščati, saj se izgublja s potenjem, dihanjem ter izloča s sečem in blatom. Če telo izgubi dva litra vode, smo žejni in manj hodimo na vodo. Do štiri litrov izgube se primanjkljaj občuti kot močna žeja, hujšanje, slabost, bledica, suha usta in razdražljivost. Če izgubimo več kot pet litrov vode, je naše telo apatično in nesposobno fizičnega in psihičnega dela. Kadar telo izgubi petnajst odstotkov vode, nastopi smrt. Redno pitje zadostnih količin vode je zato zelo pomembno. Poveča našo zbranost, odpornost proti boleznim in soočanje s stresnimi situacijami. Smo psihično in fizično trdnejši. Tudi naš izgled je svež in prijeten. Nadomeščanje tekočine je torej ključno, saj začne sicer telo z vodo varčevati in je manj izloči s sečem, kar vodi v številne težave. Za vodo velja, da je brez barve, vonja in okusa. Kot mnoge naravne danosti, pa tudi voda ni povsod enaka. Razlikuje se po bogastvu in vsebnosti mineralnih snovi, ki vodi dajejo neke vrste prepoznaven okus.

voda Namizo

- Oglas -

Kakovost in svežina

Voda, ki jo polnijo v steklenice Namizo, izvira iz okolice krajinskega parka Boč v bližini Rogaške Slatine, črpajo pa jo iz vodnjakov, ki so že stoletja vir zdravja in dobrega počutja. Že zaradi neokrnjene narave krajinskega parka je Namizo zelo kakovostna voda, kakovost pa odlično ohranijo s polnjenjem v stekleno embalažo, ki bolje ohranja svežino, poleg tega pa v vodo ne prenaša bakterij, kot se lahko dogaja pri nekaterih plastenkah PET. Zato je voda Namizo idealna spremljevalka vsakega omizja, saj jo odlikujejo kakovost, svežina in neokrnjen izvir. Pri odločitvi za polnjenje vode Namizo izključno v steklenice jih ni vodila le želja po čim lepšem videzu na mizi, temveč v enaki meri tudi skrb za ohranitev naravnega okolja. Načela trajnostnega razvoja namreč narekujejo izkoriščanje lokalnih naravnih virov, kar zagotavlja manj prevoženih kilometrov od polnitve do porabe, manjšo porabo fosilnih goriv in manjši ogljični odtis. Da je steklo moč reciklirati, pa menda ni treba posebej poudarjati.

ekologija

Dovršen design

Namizo je edinstvena voda pri nas, saj jo boste našli izključno v izbranih restavracijah, hotelih in gostinskih lokalih ter je na voljo izključno v posebej oblikovanih steklenicah. Naj bodo na mizi izbrane slow food mojstrovine, vina najboljših letnikov, slastni deserti ali skrbno pripravljen espresso, Namizo je vedno pravi spremljevalec. Tak, ki po gentlemansko ne izstopa, temveč s svojo pojavo in izčiščeno formo zaokroži doživetje drobnih trenutkov v družbi.

Z vodo Namizo boste na mizo prinesli dober videz in ekološko zavest. Za več informacij o tržni znamki Namizo pošljite elektronsko pošto na [email protected], za naročila pa na [email protected].

- Oglas -

Več informacij o tržni znamki Namizo najdete na www.namizo.si in na njihovi Facebook strani: Namizo Namizna Voda, kjer poteka nagradna igra. S sodelovanjem v nagradni igri si lahko poleg vode priigrate nepozabno razvajanje v Grand Hotelu Sava. Srečnež bo prejel vikend paket za 2 osebi.

Predstavitvena informacija

.

NAJNOVEJŠE