[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaUsmerjene LED luči

Usmerjene LED luči

MORDA VAS ZANIMA

Tako kot navadne žarnice, lahko tudi LED žarnica sveti v vse smeri. Podjetje Illumitex pa je začelo razvijati LED žarnice, ki lahko svetlobo usmerijo v določeno smer.
Takšna žarnica bo vsebovala skupek šestnajstih LED diod, ki bodo porazdeljene v obliki kvadrata, kar bo na koncu omogočilo kvadraten vzorec. Seveda bo namen takšne žarnice dokaj širok, saj bo lahko osvetljevala signalizacijo, delovno površino in mnogo ostalih stvari, ki jih sedaj navadna LED žarnica ni zmogla.

- Oglas -

Res je da bo takšeno svetilo ustvarilo le 500 lumnov (60W navadna žarnica jih ustvari 900), vendar pa je svetloba, ki jo bo takšna žarnica ustvarila primerljiva oziroma še boljša od tiste, ki jo ustvari navadna žarnica. Omenjena LED žarnica bo lahko ustvarila snop svetlobe, katerega se bo dalo usmeriti v točno določeno mesto, namesto da bi to svetlobo razpršila po prostoru, kot to naredi navadna žarnica. Paket diod pa bo poleg naštetega pri vsem tem porabil le 6.5W energije kar je vsekakor dobra novica.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×