0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroTo so lastnosti idealnega partnerja za vaše astrološko znamenje …

To so lastnosti idealnega partnerja za vaše astrološko znamenje …

MORDA VAS ZANIMA

Ali nenehno izbirate partnerje, pri katerih hitro ugotovite, da njihove lastnosti in vrednote niso najbolj skladne s tistim, kar iščete? Astrologija vam lahko pomaga pri tem, da ozavestite, česa si pri partnerju v resnici želite. Tako boste lahko v prihodnje izbirali precej bolj premišljeno …

- Oglas -

Oven

Spadate med najbolj neustrašna, odločna astrološka znamenja. Življenja si ne znate predstavljati brez nenehnih adrenalinskih doživetij in raziskovanja neznanega. Tako je pomembno, da poiščete nekoga, ki vam je podoben. Če boste za partnerja izbrali zapečkarja, ki sovraži spontanost, razmerje najverjetneje ne bo preživelo preizkusa časa – naj bo ljubezen še tako močna.

Bik

Cenite stabilnost in zvestobo, pa tudi drobne vsakodnevne užitke. Izogibajte se ljudem, ki vam dajo že od začetka vedeti, da jih ne zanima resna zveza. Zaljubljenost lahko povzroči, da ignorirate očitne opozorilne znake, ki kažejo na dolgoročno nekompatibilnost.

Dvojčka

Poiščite partnerja, ki vas bo intelektualno stimuliral. Brez intelektualnega ujemanja se bo namreč odnos težko ohranil, saj ste sami izjemno vedoželjni, obenem pa zelo uživate, ko lahko razpravljate o zanimivih idejah.

- Oglas -

Rak

Vaš idealni partner mora biti zelo empatičen, zaščitniški in v stiku s svojimi čustvi. Obenem pa mora na prvo mesto postavljati družinsko življenje. Izogibajte se ljudem, ki cenijo izključno racionalnost in ki so pretirano osredotočeni na kariero ali zelo ekstravertirani.

Lev

Potrebujete partnerja, ki se ob vas ne bo počutil ogroženega. Običajno ste zelo dominantni in samozavestni. Najbolj uživate, ko ste v središču pozornosti. Če vaš partner ni dovolj samozavesten, se lahko hitro pojavijo občutki manjvrednosti, ljubosumje in tekmovalnost.

Devica

Po naravi ste zelo praktičen človek, ki težko živi brez jasnih ciljev. Izogibajte se ljudem, ki živijo iz dneva v dan, ne da bi se pretirano obremenjevali s tem, kaj bo prinesla prihodnost. Če bi se zapletli z osebo, ki ustreza temu opisu, bi bili večino časa še precej bolj nemirni, kot ste sicer.

Tehtnica

Če začnete že v fazi spoznavanja opažati, da gre za osebo, ki mora imeti vedno prav, raje prekinite stike. Partnerski odnos z ljudmi, ki ustrezajo temu opisu, je za pripadnike vašega astrološkega znamenja posebno naporen, saj si sami vedno prizadevate za kompromisne rešitve.

- Oglas -

Škorpijon

Izogibajte se partnerjem, ki se nikoli ne poglobijo v najbolj skrite kotičke svoje duševnosti, saj se ukvarjajo predvsem z vsakodnevnimi banalnostmi. Sami ste namreč izjemno čustveni in strastni ter nagnjeni k nenehnemu raziskovanju tistega, kar se skriva pod površino.

Strelec

Poiščite partnerja, ki bo tako svobodomiseln in željan avantur, kot ste sami. Partner, ki ne zna vzpostaviti varne oblike navezanosti, posledično pa je precej negotov in posesiven, bi vas začel zelo hitro dušiti.

Kozorog

Ob sebi potrebujete nekoga, ki je zelo ambiciozen, saj je to tudi ena izmed vaših glavnih karakteristik. Ljudje, ki v življenju nimajo pravih ciljev, bi namreč težko razumeli, zakaj v to, da bi dosegli svoje (karierne) cilje, vlagate toliko časa in energije.

Vodnar

Težko se boste ujeli s »povprečneži«, saj ste sami zelo unikatni. To velja tako za vaše razmišljanje in vrednote kot za vaš smisel za humor. Potrebujete partnerja, ki se ne boji biti drugačen in izbrati manj uhojene poti. Obenem je pomembno, da je vaš partner vsaj malce idealističen. Sami se boste namreč težko odpovedali veri v možnost drugačnega, bistveno boljšega sveta.

Ribi

Ribe, ki se zapletejo z ljudmi, pri katerih je dejavnejša desna plat možganov, ki se praviloma povezuje z logičnim, analitičnim mišljenjem, so običajno precej nesrečne. Za pripadnike tega znamenja sta namreč značilni zelo izrazita čustvenost in kreativnost. Tako je pomembno, da vam je vaš partner vsaj deloma podoben, sicer se bosta težko uskladila že pri malenkostih, saj bosta vajini perspektivi preprosto preveč različni.

Preverite tudi: Pozitivne afirmacije za vsa astrološka znamenja

NAJNOVEJŠE