0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPozitivne afirmacije za vsa astrološka znamenja

Pozitivne afirmacije za vsa astrološka znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Sprememba perspektive lahko pogosto poskrbi za več zadovoljstva v življenju, vendar je običajno zelo težko spremeniti miselne vzorce, ki smo jih vajeni. Na srečo nam lahko na pomoč priskočijo pozitivne afirmacije. S ponavljanjem določenih afirmacij lahko postopoma spremenite svoj pogled na svet. Tako se vam odprejo vrata, ki jih niste pred tem niti opazili.

- Oglas -

Seveda pa je pomembno, da izberete afirmacije, ki vam bodo resnično koristile. To ni nujno tisto, kar želite slišati, ampak tisto, kar potrebujete. Pri izbiri najustreznejše afirmacije si lahko pomagate z astrologijo, saj astrologi pogosto zgolj na podlagi astrološkega znamenja uganejo, katere afirmacije so lahko posebno koristne …

Oven: »Potrpljenje je božja mast.«

Nagnjeni ste k tekmovalnosti, zato se pogosto zapletate v spore. Pri tem povsem zanemarite sočutje – tako do drugih kot do sebe. Žene vas želja po moči in nadzoru, zato nemalokrat pozabite, da to ni tisto, kar v življenju šteje največ. Če se boste umirili ter postali bolj potrpežljivi in sočutni, vam bo precej lažje. Življenje ni tekma. Precej več kot z agresivnostjo boste dosegli s potrpljenjem.

Bik: »Spremembe so neizogiben del življenja.«

Biki ste znani po tem, da se radi ustalite v coni udobja. Že najmanjša sprememba rutine, ki ste je vajeni, lahko zato povzroči ogromno stresa. Koristilo vam bo, če boste začeli na spremembe gledati kot na priložnost za nove, pozitivnejše izkušnje.

- Oglas -

Dvojčka: »Nič mi ne manjka.«

V nasprotju z biki dvojčki nenehno hlepite po spremembah. Namesto da bi se osredotočili na tukaj in zdaj, so vaše misli vedno usmerjene v naslednjo potezo. Tako zamudite ogromno lepega. Pomembno je, da se naučite v polnosti užiti vsak trenutek. Tako boste precej lažje odkrili srečo v vsakdanjih radostih.

Rak: »Ni mi treba skrivati svojih čustev.«

Raki ste vedno pripravljeni na to, da priskočite na pomoč bližnjim, ki so se znašli v stiski. Toda medtem ko skrbite za druge, pogosto pozabite nase. Po eni strani ste zelo čustveni, vendar imate nenehno občutek, da morate svoja čustva potlačiti oziroma skriti, saj ne želite obremenjevati nikogar. Dovolite si pokazati svojo ranljivost, sicer bo breme prej ali slej postalo pretežko. Ljudje, ki si zaslužijo mesto v vašem življenju, bodo veseli, da ste se jim (končno) odprli.

Lev: »Ne potrebujem zunanje potrditve.«

Najbolje se počutite, ko ste v središču pozornosti. Ko vas hvalijo, besede absorbirate kot suha goba. Po eni strani ste zelo samozavestni, vendar je vaša samozavest močno odvisna od zunanje potrditve. Če boste v polnosti ozavestili, da je ključna notranja trdnost, ki ni odvisna od mnenja drugih, boste postali precej bolj umirjeni.

Devica: »Nič ni narobe s postavljanjem mej.«

Zaradi vašega perfekcionizma in potrebe po popolnem nadzoru vas lahko začnejo ljudje hitro izkoriščati. Ne nalagajte si več, kot zmorete. Prej ko boste spoznali, da pogosto zadostuje preprost »ne«, manj stresno bo vaše življenje.

Tehtnica: »Zaupam lahko svoji intuiciji.«

Za to, da sprejmete odločitev, pogosto potrebujete ogromno časa, kar velja tudi za odločitve, povezane s stvarmi, ki so precej nepomembne. Občutek imate, da morate zadevo preučiti z vseh zornih kotov. To, da se odločanja lotite zelo racionalno, je sicer po eni strani pozitivno, vendar bi bilo nemalokrat vendarle dobro, da bi bolj zaupali svoji intuiciji. Prava odločitev ni nujno tista, ki se zdi najbolj logična.

- Oglas -

Škorpijon: »V sebi čutim mir.«

Vaši čustveni odzivi so pogosto zelo intenzivni – naj gre za pozitivna ali negativna čustva. To je obremenjujoče tako za vaše duševno zdravje kot za telo. Ko zaznate, da se v vas prebujajo zelo intenzivna čustva, je pomembno, da poskušate narediti korak nazaj in se umiriti. Najverjetneje se boste strinjali, da ste si zaradi impulzivnosti v življenju nakopali že precej težav, ki bi se jim lahko izognili, če bi bili bolj umirjeni.

Strelec: »Vsak dan je priložnost za to, da se približam svojim ciljem.«

Radi nadgrajujete svoje znanje in izpopolnjujete veščine, toda zaradi vašega nemirnega, avanturističnega duha začetih projektov običajno ne pripeljete do konca. Manjka vam predvsem osredotočenosti, zato je pomembno, da razmislite, kateri so tisti cilji, ki so za vas resnično pomembni, in da se nato vsakodnevno opominjate nanje.

Kozorog: »Moji dosežki so mi lahko v ponos.«

Redko si vzamete čas za to, da proslavite svoje dosežke. Ker ste zelo ambiciozni, začnete nemudoma razmišljati o naslednjem cilju. Od sebe začnete zahtevati vedno več, kar se vam lahko maščuje, na primer v obliki izgorelosti. Svet se ne bo ustavil, če si boste občasno privoščil oddih.

Vodnar: »Neracionalno bi bilo pričakovati popolno razumevanje.«

Pogosto imate občutek, da vas ne more nihče zares razumeti, zato ste tudi takrat, ko ste v družbi, nemalokrat zelo osamljeni. Ali so ljudje okoli vas resnično tako neempatični – ali pa od njih morda pričakujete preveč? Nihče se namreč ne more popolnoma vživeti v doživljanje sočloveka, ne glede na to, kako empatični smo. Če bodo vaša pričakovanja bolj realistična, boste precej lažje vzpostavili pristne odnose s soljudmi.

Ribi: »Prenesem lahko precej več, kot si predstavljam.«

Ker ste zelo čustveni, imate pogosto občutek, da ste šibki. Vendar v sebi skrivate moč, ki se je niti ne zavedate. Prav to, da ne bežite pred svojimi čustvi, je vaša največja prednost. Prenesete lahko tudi zelo težke preizkušnje. Ko izrazite, kako se počutite, postane breme precej lažje.

Preverite tudi: Zdrava prehrana po meri vašega astrološkega znamenja

.

NAJNOVEJŠE