0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroTo je idealen partner za vaše astrološko znamenje …

To je idealen partner za vaše astrološko znamenje …

MORDA VAS ZANIMA

Kaj je tisto, kar iščete pri partnerju? Čeprav je spisek želenih lastnosti morda precej dolg, lahko na njem najverjetneje izpostavite nekaj lastnosti, ki so še posebej pomembne. Astrologi so prepričani, da je naše dojemanje »idealnega partnerja« tesno povezano z našim astrološkim znamenjem.

- Oglas -

Preverite, ali so lastnosti vašega idealnega partnerja resnično zapisane že v zvezdah …

Oven

Ovni so običajno zelo samozavestne in neodvisne osebe, zato to pričakujejo tudi od svojega partnerja. Potrebujejo nekoga, ki bo znal poskrbeti sam zase in ki partnerja ne bo dojemal kot edine možne poti do sreče, ampak kot obogatitev življenja, ki bi bilo tudi sicer povsem zadovoljivo.

Bik

Biki iščejo nekoga, ki si bo vzel čas za to, da jih zapelje. Idealen partner zanje je oseba, ki jim zna na različne načine pokazati, kako posebni so. Biki namreč obožujejo dvorjenje – tako v fazi spoznavanja kot pozneje. Tisto, kar najbolj sovražijo, je občutek, da so za partnerja samoumevni.

- Oglas -

Dvojčka

Dvojčki so večinoma zelo komunikativni. Tako iščejo nekoga, s komer se bodo lahko pogovarjali ure in ure. Partnerstvo dojemajo kot nenehno izmenjavo zanimivih idej, ki partnerja spodbuja k osebnostni rasti in ju s tem bogati.

Rak

Raki so osebe, na katere se lahko resnično zanesete. Popolno zvestobo tako pričakujejo tudi od svojega partnerja. V partnerskih odnosih iščejo predvsem medsebojno oporo. Navsezadnje gre za astrološko znamenje, za katero je družina še posebej pomembna.

Lev

Za leve je značilna specifična mešanica samozavesti in egoizma. Tako ni presenetljivo, da svojega idealnega partnerja dojemajo kot osebo, ki jih bo stalno obsipavala s pozornostjo. Za leve je zelo pomembno, da so v središču odnosa – in da druga oseba brez pomislekov pristane na stransko vlogo.  

Devica

Device veljajo za izjemno inteligentne in analitične osebe. Če se intelektualno težko kosate z njimi, vas bodo težko dojemale kot »idealnega partnerja«, ne glede na to, kako sanjski se morda zdite večini drugih ljudi.

- Oglas -

Tehtnica

Tehtnice želijo biti obdane z uglajenimi, vedno vljudnimi ljudmi, ki se znajo obnašati v družbi. Tovrstne lastnosti zato iščejo tudi pri partnerju. Idealen partner zanje je nekdo, ki je popolnoma ponotranjil zlata pravila bontona in ki jim bo tako vedno odprl vrata, pridržal plašč ipd. – tudi po dolgih letih razmerja.

Škorpijon

Škorpijoni so izjemno strastni, obenem pa nagnjeni k ljubosumnosti. Tako iščejo osebo, ki ji bodo lahko resnično zaupali. Obenem pa nekoga, ki jim bo vračal podobno strast. Pretirano »mlačne« osebe in ljudje, ki so težko popolnoma iskreni, so tako vse prej kot idealni partnerji za vročekrvne in resnicoljubne škorpijone.

Strelec

Strelci se pogosto otepajo resnega razmerja. Če najdejo nekoga, zaradi katerega so pripravljeni narediti korak dlje, bodo od te osebe pričakovali popolno predanost. Idealen partner zanje je tako oseba, ki razume njihovo »žrtev«, saj gre po naravi za zelo avanturistične ljudi.

Kozorog

Kozorogi so nadpovprečno ambiciozni. Ena od najpomembnejših lastnosti, ki jih iščejo pri »idealnem partnerju«, je zato prav ambicioznost. Kozorogi  ne uživajo samo takrat, ko se hvalijo z lastnimi dosežki – ampak tudi takrat, ko govorijo o dosežkih svojih bližnjih.

Vodnar

Vodnarji obožujejo spontanost in avanturističnega duha. Tako potrebujejo partnerja, ki jih bo vseskozi presenečal. Dolgčas lahko zaduši še tako močno ljubezen. Rutina je zadnje, česar si vodnarji želijo, še posebej v ljubezenskem razmerju.

Ribi

Ribe so znane po idealistični naravi in po zasanjanosti. Nedvomno gre za največje romantike med vsemi astrološkimi znamenji. Da se lahko ribe povsem prepustijo odnosu, mora biti začetek ljubezenske zgodbe podoben pravljici oziroma filmu. Ko gre za ljubezen, se ribe težko zadovoljijo s čimer koli drugim kot s presežki.

 

.

NAJNOVEJŠE