Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
RubrikeZanimivostiTinkara Zorec in eko vzgoja otrok

Tinkara Zorec in eko vzgoja otrok

MORDA VAS ZANIMA

Tinkara ZorecNekoč pevka, danes pa mamica in poslovna ženska Tinkara Zorec si prizadeva, da bi tudi sama prispevala svoj delež k bolj čistemu in zdravemu okolju.

- Oglas -

Vse bolj se namreč trudi, da ločuje odpadke, pa čeprav priznava, da ji to vedno ne uspe najbolje. Še najbolj pridna je v službi, saj odpadke ločujejo tudi v podjetju, v katerem je zaposlena. In čeprav je njen delovni urnik zelo natrpan, ji včasih uspe, da avto zamenja za kolo. Če ne drugače, se nanj usede v prostem času, ko se s hčerko Tajo odpravita na izlet v naravo. Z veseljem nam je zaupala tudi to, da njena deklica že veliko ve o ekologiji, saj jih o tem učijo že v vrtcu, kar se ji zdi super! Sicer pa Tinkara upa, da bo v prihodnosti imela hiško v naravi, kjer bosta z njenim dragim Petrom imela svoj vrtiček z zelišči in zelenjavo. Do takrat pa jo z domačimi dobrotami zalagata kar njena mama in tašča, ki že imata svoj zeleni vrtiček.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×