Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.
RubrikeZanimivostiTinkara Zorec in eko vzgoja otrok

Tinkara Zorec in eko vzgoja otrok

MORDA VAS ZANIMA

Tinkara ZorecNekoč pevka, danes pa mamica in poslovna ženska Tinkara Zorec si prizadeva, da bi tudi sama prispevala svoj delež k bolj čistemu in zdravemu okolju.

- Oglas -

Vse bolj se namreč trudi, da ločuje odpadke, pa čeprav priznava, da ji to vedno ne uspe najbolje. Še najbolj pridna je v službi, saj odpadke ločujejo tudi v podjetju, v katerem je zaposlena. In čeprav je njen delovni urnik zelo natrpan, ji včasih uspe, da avto zamenja za kolo. Če ne drugače, se nanj usede v prostem času, ko se s hčerko Tajo odpravita na izlet v naravo. Z veseljem nam je zaupala tudi to, da njena deklica že veliko ve o ekologiji, saj jih o tem učijo že v vrtcu, kar se ji zdi super! Sicer pa Tinkara upa, da bo v prihodnosti imela hiško v naravi, kjer bosta z njenim dragim Petrom imela svoj vrtiček z zelišči in zelenjavo. Do takrat pa jo z domačimi dobrotami zalagata kar njena mama in tašča, ki že imata svoj zeleni vrtiček.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×