0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroTem astrološkim znamenjem je manj pametno zaupati skrivnosti …

Tem astrološkim znamenjem je manj pametno zaupati skrivnosti …

MORDA VAS ZANIMA

Pomembno je, da imamo v svojem življenju vsaj eno osebo, ki ji lahko resnično zaupamo. Toda preden se nekomu izpoveste, morate dobro razmisliti, ali gre resnično za osebo, ki je vredna vašega zaupanja – predvsem ko gre za pomembnejše skrivnosti. Pri tem si lahko pomagamo tudi z informacijo o tem, v katerem astrološkem znamenju je neka oseba rojena. Pripadniki nekaterih astroloških znamenj namreč zelo težko ohranijo skrivnosti. Pri tem ne gre nujno za škodoželjnost, ampak preprosto za njihove osebnostne lastnosti, zaradi katerih običajno niso najboljši zaupniki.

- Oglas -

1. Vodnar

Pripadniki tega astrološkega znamenja pogosto zelo težko ocenijo situacijo. Tako ne zaznajo, da jim nekdo razkriva zelo intimne delčke svojega življenja in da je oseba v precej ranljivem položaju. Izdaja zaupanja torej ni namerna. Vodnarji se v tovrstnih situacijah nemalokrat niti ne zavedajo, da je šlo za skrivnost, ki bi jo morali obdržati zase. Če se nameravate zaupati vodnarju, je torej vsekakor dobro, da eksplicitno poudarite, da gre za zaupne informacije, ki niso namenjene naključnim osebam.

2. Strelec

Strelci so lahko sicer zelo zvesti prijatelji, ki vam stojijo ob strani tudi med najtežjimi preizkušnjami, toda ko gre za ohranjanje skrivnosti, pogosto niso najuspešnejši. Vaših skrivnosti sicer najverjetneje ne bodo delili s popolnimi neznanci, vendar se zlahka zagovorijo, ko se pogovarjajo z drugimi ljudmi, ki so jim blizu.

3. Dvojčka

Eden od glavnih razlogov, zaradi katerih dvojčki skrivnosti, ki so jim zaupane, težko obdržijo zase, je njihova družabnost. Pripadniki tega astrološkega znamenja so namreč nadpovprečno družabne, ekstrovertirane osebe, ki se rade pogovarjajo o vsem mogočem, kar vključuje tudi skrivnosti drugih oseb. Zbrano druščino radi zabavajo z najrazličnejšimi prigodami, saj uživajo, ko se znajdejo v središču pozornosti. Če jim zmanjka drugih zanimivih tem, ne bodo pomišljali, ampak bodo precej hitro razkrili tudi zaupne informacije. Ko jih boste soočili s tem, kar so storili, bodo dogodek najverjetneje zanikali ali ga poskušali prikazati kot precej manj usodnega, kot je v resnici bil.

- Oglas -

4. Rak

Raki so zelo čuteče, empatične osebe, ki jim dobrobit drugih pomeni ogromno. Na prvi pogled se zdi paradoksno, da so tudi pripadniki tega znamenja precej slabi pri ohranjanju skrivnosti, vendar so za to krive prav omenjene lastnosti. Zaradi želje, da bi drugim olajšali življenje, pogosto privzamejo vlogo mediatorja. Tako na primer razkrijejo vaše skrivnosti nekomu, s komer ste sprti, misleč, da bo to razrešilo spor. V resnici pa s tem pogosto le še dodatno zapletejo situacijo. Rakom na koncu ni jasno, kaj se je zgodilo, saj so ravnali v dobri veri, da bodo s svojim dejanjem rešili težavo in da boste lahko na koncu vsi skupaj »živeli srečno do konca svojih dni«. Tudi če rakom eksplicitno poveste, da gre za skrivnost, ki je ne smejo deliti z drugimi, bodo v specifičnih okoliščinah težko držali jezik za zobmi, saj verjamejo, da so zmožni oceniti, kaj je najboljše za druge ljudi.

5. Kozorog

Kozorogi veljajo za nadpovprečno ambiciozne osebe. Ko se odločajo, ali določeno skrivnost razkriti ali jo raje obdržati zase, se zato običajno vprašajo, katera od obeh možnosti je zanje koristnejša – tudi ko gre za skrivnosti, ki so jim jih zaupali najbližji prijatelji ali družinski člani. Če si lahko od razkritja skrivnosti obetajo določeno korist, na primer napredovanje v službi ali vzpon po družbeni lestvici, kozorogi najverjetneje ne bodo pomišljali. Prav zato je pametno, da zelo dobro razmislite, katere informacije je smiselno deliti s pripadniki tega astrološkega znamenja.

Preberite tudi: To je idealen partner za vaše astrološko znamenje …

.

NAJNOVEJŠE