0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaSuper maska s spirulino za popolno kožo

Super maska s spirulino za popolno kožo

MORDA VAS ZANIMA

Hranilna maska s spirulino je polna blagodejnih snovi, ki bodo nahranile vašo kožo in poskrbele za zdrav sijaj. Masko lahko pripravite popolnoma preprosto in hitro.

- Oglas -

Maska za obraz iz spiruline

Spirulina

Modro-zelena alga spirulina ima kar nekaj dobrih učinkov na naše zdravje, saj vsebuje veliko vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki pripomorejo v boju  proti staranju celic.  Spirulina je odlična tudi za razstrupljanje telesa. Polna je torej super hranil, bogata z beljakovinami, magnezijem in vitamini B.  Zaradi močnega antioksidantivnega učinka je odlična sestavina za masko, ki bo pomladila in nahranila vašo kožo, še posebej jo priporočajo za kožo nagnjeno k aknam.

Med

Med na kožo deluje pomirjevalno in pomaga pri njeni obnovi, uporabljajo ga celo za hitrejše celjenje opeklin. Med ima namreč naravne antibakterijske lastnosti, ki pripomorejo, da je koža dobro očiščena. Poleg tega deluje tudi kot naravni vlažilec kože, zato bo koža ob njegovi uporabi čudovito mehka.

- Oglas -

Kaj potrebujete za izdelavo?

Sestavine:

  • ¾ žlice spiruline v prahu,
  • 1 žlica medu,
  • 1 žlica navadnega jogurta,
  • 1 kapljica eteričnega olja sivke.

Priprava:

V mali stekleni posodi združite vse sestavine. Dobro premešajte in nadaljujte z mešanjem, dokler niso vse sestavine popolnoma enakomerno razporejene.  Masko nanesite na obraz s čistimi konicami prstov, izognite pa se predelu okoli oči. Dobro sperite s toplo vodo in nadaljujte z običajnim postopkom nege kože.

.

NAJNOVEJŠE